analize

CTP, despre victoria lui Kovesi: „Este a doua mare infrangere a PSD din acest an, dupa cea din 26 mai”

Cristian Tudor Popescu a declarat, joi seara, ca victoria Laurei Codruta Kovesi este „o incurajare extraordinara pentru toti oamenii cinstiti din Romania”. „Uitati-va ce fac diversi indivizi si individe pentru o functie, ce tradari, ce marsavii dezgustatoare pentru o functie de ministru, de presedinte al Senatului”, a subliniat CTP.

„Este o incurajare extraordinara pentru toti oamenii cinstiti. Pentru cei care muncesc cinstit, care nu merg pe scurtatura. Ei vad ca se poate sa reusi intr-o lupta cu propriul guvern, in afara Romaniei, in Europa.

Am auzit ce a spus doamna Dancila: ‘Reprezinta Romania, s-ar putea sa avem probleme, dosare’. O sa pronunt si eu o propozitie: LCK nu reprezinta Romania decat daca vrea ea. Asa cum Simona Halep nu reprezinta Romania, decat daca vrea ea.

I s-a propus sa candideze la Presedintie. Va inchipuiti cum ar fi aratat acum intre cele 23 de personaje? Va face mult mai mult pentru Romania europeana si pentru Europa in aceasta functie de procuror european.

Ce mai arata aceasta victorie? Arata victoria tariei de caracter. In trecut, dupa ce a fost data afara, dupa ce presedintele Iohannis i-a intors spatele, a ramas absolut singura. Este un sentiment foarte interesant al singuratatii absolute. Uitati-va ce fac diversi indivizi si individe pentru o functie, ce tradari, ce marsavii dezgustatoare pentru o functie de ministru, de presedinte al Senatului.

Doamna Kovesi nu credeti ca ar fi putut sa-si rezolve orive problema daca se plia pe dorintele domnului Dragnea, Iordache, Nicolicea, Nicolae? A preferat sa mearga pana la capat si apoi sa o ia de la capat singura.

Este a doua mare infrangere a PSD din acest an, dupa cea din 26 mai”, a spus CTP la Digi24.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Premierul indian Narendra Modi, criticat ca retorica sa antimusulmana ar putea provoca un razboi civil pustiitor intre hindusi si islamisti

Premierul indian Narendra Modi a fost criticat recent pentru ca a invocat o retorica antimusulmana…

15 minute ago

66 de migranti clandestini, salvati de marina franceza in Canalul Manecii

In total, 66 de migranti, printre care femei si copii, care incercau sa traverseze Canalul…

30 de minute ago

Un baiat de 16 ani a fost arestat in Polonia dupa ce a incercat sa dea foc unei sinagogi istorice cu un cocktail Molotov

Politia poloneza a anuntat miercuri seara ca a arestat un adolescent implicat in tentativa de…

44 de minute ago

Anunt surpriza al Ucrainei, primele avioane F-16 sosesc imediat dupa Paste. Avioanele vin din Danemarca, Olanda, Norvegia si Belgia

Ucraina va incepe sa opereze cu avioane F-16 dupa Pastele ortodox din 5 mai, a…

16 ore ago

Revolta pe marginea unei afaceri urat mirositoare, in Tara Fagarasului. „Facem o Rosie Montana la Ucea, daca nu intelegeti!”

„Cea mai mare groapa de gunoi a Europei” ar urma sa fie amplasata in zona…

16 ore ago

Violenta izbucneste la UCLA in timp ce politia pune capat protestelor de la Universitatea Columbia din New York, arestand 280 de persoane

Tensiunile au crescut, miercuri, in campusurile americane, cand sustinatorii pro-israelieni au atacat o tabara de…

16 ore ago