analize

CTP, fabulos despre agramatismele lui Ciolacu: „M-a umplut de reverie. Iata arcul peste timp, ideologic, de la Ion Iliescu la Ciolacu”

Cristian Tudor Popescu a ironizat, luni, felul agramat in care se exprima Marcel Ciolacu. Liderul PSD a declarat, in fata jurnalistilor, referindu-se la decizii, ca „nu pot sa adoptez  ceva intr-o sedinta informala”.

„M-a umplut de reverie domnul Ciolacu. Mi-am adus aminte de un ‘adapez’. Domnul Iliescu, stramosul lui Ciolacu, spunea in 1990 despre cei care incepusera Piata Universitatii: ‘Cred ca-i adapeaza cineva pe astia’. Iata arcul peste timp, ideologic, de la Ion Iliescu la Ciolacu. De la ‘adapeaza’ la ‘adoptez'”, a spus CTP la Europa FM.

Ciolacu a comentat acru decizia liderului PSD Maramures de a solicita suspendarea din PSD a Sorinei Pintea.

„Am luat act de propunerea domnului Zetea, nu e un lucru de ascuns faptul ca eu maine voi avea o sedinta informala cu toti presedintii de organizatii judetene, unde vom lua mai multe…”, a spus Ciolacu, fiind intrebat de jurnalisti daca vor adopta aceasta suspendare.

„Nu pot sa adoptez (sic!) ceva intr-o sedinta informala. Nu e un caz, vom discuta tot contextul”, a mai spus presedintele interimar al PSD.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Recent Posts

S-a scufundat langa Sf. Gheorghe o nava tanzaniana, Mohammed Z. Trei marinari sunt dati disparuti

O nava sub pavilion tanazanian, Mohammed Z, s-a scufundat sambata dimineata pe canalul Sf. Gheorghe.…

13 minute ago

Presedintele ucrainean solicita participarea Chinei la negocierile de pace, fiindca este singura tara care ar putea influenta Rusia

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca doreste sa colaboreze cu tari precum China, care…

46 de minute ago

Trei romani sunt blocati in Noua Caledonie. Parisul a declarat stare de urgenta in acest teritoriu francez de peste mari

MAE anunta ca in Noua Caledonie se afla blocati trei romani, in contextul in care…

58 de minute ago