CTP, furios pe cei care ies pe strada fara treaba: „Inconstienti, imbecili, cretini, iresponsabili, carora putini le pasa de ceilalti”

analize

Cristian Tudor Popescu are un mesaj dur pentru cei care nu vor sa respecte recomandarile autoritatilor si insista sa iasa pe strazi chiar daca nu au cumparaturi de facut sau nu merg la munca.

„Modul asta prevenitor, bland, ia in considerare buna credinta a oamenilor. Ori, autoritatile isi fac treaba, organizarea mi se pare in continuare buna, dar mai trebuie si noi sa ajutam autoritatile. Ele nu vor sa instituie starea de asediu, cum spuneau unii sa scoata armata pe strazi si sa nu mai circule nimeni. In continuare aceste masuri iau in seama si asteapta de la noi sprijin prin comportamentul nostru. Nu sunt sigur ca va fi clar pentru acesti… sunt multi inconstienti, imbecili, cretini, iresponsabili, carora putini le pasa de ceilalti, pe care nu ii intereseaza altceva decat sa-si faca cumparaturile la mall. Sunt multi cu care nu te intelegi”, a declarat CTP la Digi24.

Citeste si: Deputatul PSD Diana Tusa si Iosif Buble, in parc in plina epidemie: „Ca soparlele la soare”. Val de reactii dure: „Inconstienti criminali, asta sunt astia!”

El se asteapta ca restrictiile sa devina si mai dure.

„E destul de probabil ca in curand sa fie nevoie de masuri de felul acesta, pronuntate foarte limpede. De altfel, Raed Arafat a si spus: luati recomandarile ca pe obligatii. E clar ca au avut o discutie inainte, probabil foarte aprinsa si au zis hai sa nu pronuntam cuvantul interdictie, pentru imagine, sa nu parem dictatura militara, sa nu creada cetatenii ca ii arestam. Ar fi fost o pierde politica? In capul dansilor. Alta explicatie nu exista, pentru ca au inmuiat in felul asta termenul. Pentru ca s-au temut sa nu piarda niste capital politic”, a mai spus CTP.

CTP s-a declarat insa de acord cu masurile luate de autoritati.

„Au anuntat aceste masuri gradual, pentru ca aveau nevoie si de un context international si intern. Altfel, atunci cand aveai 20 de oameni infectati si inca nu se produsese macelul din Italia, daca veneau cu interzicerea circulatiei pe strazi, atunci stiti ce ar fi urlat internetul si diversele site-uri? Ar fi urlat ca este o conspiratie mondiala venita si in Romania, acesti tradatori de tara, nu e adevarat nimic cu coronavirusul, si-asa sunt destui care spun asta si acum, si astia vor sa ne vaccineze, sa ne bage cipul in cap ca sa ne controleze. Mi se pare corect ce au facut, mai trebuie sa reactionam si noi pe masura”, a mai subliniat CTP.

 

Mai mult despre:

Comentarii: