CTP le cere jurnalistilor sa-l boicoteze pe Teodorovici: „Sa-l ignore pe acest martafoi odios”

news

Cristian Tudor Popescu a declarat, vineri seara, la Digi 24 ca presa ar trebui sa nu mai scrie nimic despre Eugen Teodorovici. Reactia lui CTP vine ca urmare a comportamentului lui Teodorovici fata de ministrul Finantelor, Florin Citu.

„Presa ar trebui sa-l ignore pe acest martafoi odios. Faptul ca-i comenteaza toate aceste marsavii de derbedeu este in favoarea individului”, a declarat CTP.

Eugen Teodorovici i-a strigat ministrului Finantelor, luni, in timp ce acesta dadea declaratii presei, sa mai „traga o liniuta”. Incidentul a avut loc in Senat, dupa votul la motiunea simpla impotriva lui Citu.

„Trage o liniuta la guvern. Trage o liniuta puternica, puternica. Vezi ca iese praful de la nas”, a strigat Teodorovici in timp ce Citu vorbea cu jurnalistii.

Incidentul a fost dur criticat si de presedintele Klaus Iohannis.

„Am putut sa observam, sper, majoritatea cu indignare, cum fostul ministru al Finantelor, inconjurat de un grup nemotivat de vesel de senatori PSD, trecand prin fata sau prin spatele celui care dadea un interviu, a considerat ca este momentul sa-l jigneasca pe actualul ministru al Finantelor intr-un mod incalificabil in fata camerelor de luat vederi. Asta imi confirma ca a fost o golaneala intentionata si un derapaj democratic”, a declarat Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Mai mult despre: ,

Comentarii: