CTP, stupefiat dupa ce Mihai Pascu a declarat ca fiul lui nu se drogase in noaptea accidentului de la 2 Mai: „Sa moara fi-tu ca asa e?”

news

CTP sa moara fi-tu, Vlad Pascu, Mihai Pascu, droguri, olanda, minciuna

Asa cum v-am informat ieri, in ciuda faptului ca Vlad Pascu se afla intr-o stare de surescitare evidenta si ca in masina lui politistii au gasit droguri, tatal tanarului a sustinut, intr-un interviu acordat lui Marian Ceausescu, ca fiul sau nu consumase deloc droguri in seara accidentului si ca substantele interzise care i-ar fi fost depistate in sange ar fi provenit de la o escapada din Olanda.

Declaratiile sale scandaloase au starnit furie pe retelele sociale. Unul dintre cei care si-au manifestat indignarea fata de afirmatiile lui Mihai Pascu este cunoscutul jurnalist Cristian Tudor Popescu. Intr-o postare de pe pagina personala de Facebook, CTP i-a criticat dur pe cei doi pentru felul in care incearca sa denatureze adevarul.

„Pascu Mihai, genitorul dublului ucigas Pascu Vlad, sustine, mai nou, sus si tare, in auzul unei tari intregi, ca odrasla lui nu consumase deloc droguri in seara „incidentului auto” si ca substantele interzise, fara numar, din sangele lui proveneau „dintr-o escapada anterioara in Olanda”… Iti vine sa-i spui: „Sa moara fi-tu ca asa e?”.

Fi-su e insa vioi, e bine-mersi si debiteaza, avand scoala lui taica-su la baza: „Sunt distrus psihic si am o gramada de remuscari. As porni pe o alta cale cu totul si mi-as face o alta viata. Stiu ca am facut gresit, s-a intamplat si tragedia aceasta cu acei doi oameni care nu au cum sa se mai intoarca. Sunt si niste imagini care s-au creat pe baza la niste (sic) informatii. Eu stiu cine sunt eu si stiu ca tot ce se televizeaza imi arata decat (sic) partea neagra a mea….”

Care „parte neagra”, baiat minunat, ca tac-tu zice ca n-aveai niciun drog in cap in timpul „incidentului”? Nu v-ati inteles sa mintiti la fel, sa nu fiti defazati? Pe langa herghelia de cai putere pe care i-au cumparat-o, pe langa drogurile cu care l-au alimentat, parintii lui Pascu Vlad l-au instruit bine si in materie de cinism si prostire in fata”, a mai scris CTP.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: