politica

„Cum am ajuns sa fim condusi de toate scursurile?”. Liderul PNL, despre „hotii” care au ajuns „in capul trebii in Romania”

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, la Piatra Neamt ca nu stie de ce romanii au fost pedepsiti de au ajuns sa fie condusi de ”toti hotii, toti tupeistii si toate scursurile” si ca e vremea ca romanii cinstiti si europeni sa conduca aceasta tara.

“Oare ce om fi facut rau de am ajuns sa fim pedepsiti, sa fim condusi noi, un popor de oameni cu sapte ani de acasa, un popor de oameni credinciosi, un popor de oameni inteligenti, un popor de oameni plini de viata, ospitalieri cinstiti, cu ce am pacatuit de am ajuns sa fim condusi de toate cozile de topor, de toti hotii, de toti tupeistii, de toate scursurile care au ajuns in capul trebii in Romania. E vremea, e vremea dragii mei ca oamenii buni, ca romanii cinstiti, romanii harnici, romanii civilizati, romanii europeni sa conduca in Romania si sa ii trimita pe cei care si-au batut joc de tara asta in ultimii 30 de ani, sa-i trimita de aici, sa nu-i mai vedem niciodata pentru ca Romania merita o alta soarta”, a declarat Ludovic Orban, joi seara, la lansarea candidatilor PNL pentru alegerile europarlamentare de la Piatra Neamt.

El spune ca bogatia Romaniei nu sunt lingourile pe care vor sa le aduca in tara Liviu Dragnea si Darius Valcov, ci oamenii din aceasta tara.

“Romania e o tara bogata, care nu numai ca are bogatii, are un popor minunat. aurul Romaniei nu sunt lingourile pe care vrea sa le aduca Dragnea si cu Valcov de la Londra ca sa le transforme in ghiuluri si in inele, asa cum spunea ministrul Economiei, aurul Romaniei sunt romanii, aurul Romaniei sunt oamenii care traiesc in aceasta tara si oamenii care multi au fost obligati sa plece din tara asta ca sa-si gaseasca norocul”, a mai afirmat Ludovic Orban.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

5 ore ago

Polonia va cheltui 2,3 miliarde de euro pentru un „scut estic”. Sistemul de fortificatii a inceput sa fie deja construit

Polonia va investi peste 2,5 miliarde de dolari (2,3 miliarde de euro) in incercarea de…

5 ore ago

Starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico: „pronostic pozitiv”, spune ministrul slovac al Sanatatii

Pronosticul privind starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico dupa tentativa de asasinat „este…

5 ore ago

Robotii si inteligenta artificiala, folosite pentru a ajuta femeile sa ramana insarcinate. Este acesta viitorul fertilizarii in vitro?

In mod normal, fertilizarea in vitro (sau FIV) este o „afacere” realizata manual. Medicul realizeaza…

5 ore ago