news

Cum face ordine Politia Caracal. Le tranteste amenzi grele localnicilor furiosi veniti in fata casei lui Dinca

O femeie in varsta de 50 de ani din Deveselu, Cristina Diceanu, a fost amendata de politistii din Caracal pentru ca le-a strigat „Sa va fie rusine” in fata casei lui Gheorghe Dinca. Mai multi oameni au patit acelasi lucru, a spus ea apoi.

“Le-am strigat politistilor ca trebuie sa le fie rusine. Ca degeaba mai stau acum de paza la casa. Nu i-am jignit, nu i-am injurat. Doar le-am strigat sa le fie rusine. Imediat m-au apucat de brat si mi-au spus sa-i insotesc la sectie”, a declarat femeia pentru Libertatea.

„La sectie, erau mai multi oameni adusi din aceleasi motive ca si mine. M-au pus sa dau declaratie, intr-o camera din subsolul Politiei ”Mi-au spus sa le dau adresa, le-am spus ca nu stiu unde stau, stau la soacra mea. Pana la urma, m-au lasat sa plec. Mi-a venit amenda acasa”, a mai relatat Diceanu.

Pe documentul venit de la Politia Caracal la domiciliul Cristinei, amenda de 300 lei este motivata in felul urmator: „Aflandu-se pe strada Craiovei, nr. 169, din municipiul Caracal, a adus injurii si expresii jignitoare organelor de ordine, organelor de politie, fara a avea un motiv intemeiat, de natura sa tulbure ordinea si linistea publica, lezand imaginea si demnitatea acestora”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Intalnirea lui Iohannis cu Biden, ce a discutat cu presedintele SUA despre trimiterea de rachete Patriot catre Ucraina: „Este inacceptabil sa ramana Romania fara aparare antiaeriana”

Presedintele american Joe Biden l-a laudat marti pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pentru lidershipul sau…

4 ore ago

O chitara detinuta de Prince ar putea aduce 600.000 de dolari la licitatie

Una dintre chitarele lui Prince, folosita de regretatul muzician pe scena la apogeul carierei sale…

13 ore ago

Tupeul clanului Doldurea. Patronul statiei GPL a depus plangere penala impotriva a trei comandanti ai pompierilor

Casa de avocatura care ii reprezinta pe patronii statiei GPL de la Crevedia a anuntat,…

11 ore ago

Ciocniri intre politie si protestatarii pro-palestinieni la Amsterdam

Mii de persoane au marsaluit, marti, in capitala Tarilor de Jos, la o zi dupa…

12 ore ago