politica

Cum il apara Gorghiu pe Citu: „Cati nu au facut greseala asta in tinerete? Vor mai urma si alte incercari de atac, din interior, la premier”

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a comentat evenimentul din urma cu 20 de ani, cand premierul Florin Citu a fost amendat in SUA pentru ca a condus sub influenta alcoolului. Ea a precizat ca nu este intamplator faptul ca aceste informatii apar acum, in preajma Congresului PNL si acuza ca „cineva e lipsit de fair-play”.

„Cati nu au facut greseala asta in tinerete? Regretabila, desigur! Florin Citu a explicat onest ce s-a intamplat in urma cu 20 de ani. Nu e o intamplare ca apare tocmai acum, in preajma Congresului PNL. Cineva e lipsit de fair-play. Un astfel de episod ma face sa cred ca, pana pe 25 septembrie, vor mai urma si alte incercari de atac, din interior, la premier si la membrii echipei care il sustine pe Florin Citu. Important este ca guvernarea responsabila functioneaza si ca, dupa Congres, PNL va redeveni partidul in care respectul, meritocratia si valorile liberale vor fi respectate”, a scris Alina Gorghiu, miercuri pe Facebook.

Premierul Florin Citu a precizat, intrebat daca in trecut a fost inchis doua zile in SUA si a platit o amenda, ca a facut o greseala in urma cu 20 de ani, dar este interesant ca informatia apare de abia acum cand are loc competitia interna a PNL.

Presedintele PNL Ludovic Orban nu stia despre faptul ca Florin Citu a condus sub influenta alcoolului in SUA, nefiind informat in acest sens de catre premier, au precizat, miercuri, surse apropiate liderului liberalilor, pentru News.ro. Potrivit acestora, Orban nu doreste ca acest episod sa devina subiect in campania interna din PNL.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

6 ore ago

Polonia va cheltui 2,3 miliarde de euro pentru un „scut estic”. Sistemul de fortificatii a inceput sa fie deja construit

Polonia va investi peste 2,5 miliarde de dolari (2,3 miliarde de euro) in incercarea de…

6 ore ago

Starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico: grava, dar „pronostic pozitiv”, spune ministrul slovac al Sanatatii

Pronosticul privind starea de sanatate a premierului slovac Robert Fico dupa tentativa de asasinat „este…

6 ore ago

Robotii si inteligenta artificiala, folosite pentru a ajuta femeile sa ramana insarcinate. Este acesta viitorul fertilizarii in vitro?

In mod normal, fertilizarea in vitro (sau FIV) este o „afacere” realizata manual. Medicul realizeaza…

6 ore ago