Cumpanasu ranjeste fericit in fata BEC, insa duminica a suferit un nou esec umilitor

politica

Alexandru Cumpanasu a convocat pentru duminica, 22 septenbrie, un nou miting in Piata Revolutie, folosind-o tot pe Alexandra ca pretext pentru a-si face campanie electorala. Nu a venit nimeni.

Cumpanasu a convocat mitingul cu cateva opre inainte de a merge la BEC pentru a-si depune candidatura. Insa la ora 17.00, la care trebuia sa inceapa mitingul „pentru Alexandra”, nu a venit nimeni.

Iata anuntul de convocare a mitingului, postat de Cumpanasu pe Facebook saptamana trecuta.

„APEL IMPORTANT pentru ALEXANDRA: CATRE TOTI PARINTII, BUNICII si TINERII DE LICEU DIN ROMANIA: STOP INDIFERENTEI!!! Duminica aceasta, la orele 17:00 ne vom aduna din nou in Piata Revolutiei, pentru a spune stop abuzurilor, rapirilor, sclaviei si indiferentei statului. Va invit sa ne UNIM pentru Alexandra si pentru fiecare copil ce poate deveni o victima a complicitatii, indiferentei, nepasarii si incompetentei institutiilor in care ar trebui sa ne punem speranta. Impreuna!!!! Dati de stire…”, a scris Cumpanasu.

In urma cu doua saptamani, Cumpanasu a mai convocat un miting asemanator in Piata Victoriei insa nici atunci nu a fost vreun participant. El a reusit sa stranga vreo o suta de simpatizanti doar in urma cu o saptamana, cand a sustinut discursuri cu un bodyguard in spate.

Cumpanasu s-a prezentat duminica seara la BEC pentru a depune 230.000 de semnaturi fara a sufla o vorba despre mitingul la care nu a venit nimeni.

Comentarii: