Curtea Martiala! Firea, contract de 18.000.000 euro acordat unei beizadele PSD in plina epidemie

news

Europarlamentarul USR Clotilde Armand anunta ca Primaria Bucuresti a acordat, vineri, in plina epidemie de coronavirus, un contract in valoare de peste 18.000.000 de euro unei firme controlate de o beizadea PSD.

„M-am uitat din nou prin SICAP sa vad ce mai face dna Firea la PMB cu banii bucurestenilor. Tinteti-va bine: In plina pandemie Primaria Municipiului Bucuresti a acordat ieri un contract in valoare de 18.376.224 EURO unei firme controlata de Alexandru Nanu – fiul primarului din Cornu, fost sef vicepresedinte TSD Prahova, patronul clubului NUBA si amic cu V. Cosma & S. Ghita.

Contract: Achizitie de elemente constructive pentru mobilier urban, respectiv adaposturi modulare pentru statii de troleibuz si statii de autobuz.

Firma acestuia nu este la primul contract cu autoritatile locale. A primit in ultimii ani contracte prin atribuire directa de la mai multe institutii subordonate Primariei Capitalei. Asta se intampla la PMB”, a anuntat Armand.

„Ba, suntem nebuni? 18 milioane de euro pentru adaposturi din statiile de tramvai si metrou? Ca sa stiti, asta inseamna peste 2/3 din costul spitalului construit de Daruieste Viata, daca retin corect datele. 18 milioane de euro, in plina pandemie. Nu pot sa cred”, a comentat jurnalistul Mircea Marian pe Facebook.

Inca doua persoane infectate cu noul tip de coronavirus au murit, numarul total de persoane decedate ridicandu-se la 148, a informat duminica Grupul de Comunicare Strategica (GCS).

Este vorba despre un barbat de 82 de ani din judetul Galati si o femeie de 70 de ani din judetul Giurgiu.

Barbatul de 82 ani, dintr-un camin de batrani din judetul Galati, a fost confirmat pozitiv cu coronavirus in data de 3 aprilie si tot in aceeasi zi a fost internat la Boli Infectioase – ATI. Decesul a survenit in data de 4 aprilie. Barbatul suferea de mai multe afectiuni: dementa, cardiopatie ischiemica, fibrilatie atriala, insuficienta cardiaca.

Femeia de 70 de ani din judetul Giurgiu a fost internata si izolata in SUUB in data de 3 aprilie si a fost confirmata ca infectata cu noul coronavirus in 4 aprilie, in aceeasi zi survenind si decesul, avand comorbiditati: insuficienta renala cronica dializata.

Comentarii: