politica

Dan Barna, mesaj optimist dupa inchiderea urnelor: „Ultimele ore au aratat o tendinta de crestere”

Candidatul Aliantei USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, a declarat, duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca este optimist in ceea ce priveste rezultatul in urma numararii voturilor, mentionand ca in diaspora inca se voteaza. „Este o sansa mare pentru viitorul Romaniei si ceea ce am dovedit noi in aceasta campanie este ca da, oamenii obisnuiti se pot lupta cu vechea clasa politica”, a spus el.

„Multumesc diasporei pentru ca a trimis acel mesaj de care poate Romania avea nevoie, ca implicandu-ne putem schimba lucrurile. Este un record istoric fara precedent in diaspora si asta ne da incredere si speranta”, a declarat Dan Barna.

El a spus ca inca se voteaza in unele tari din strainatate.

„Sunt optimist asupra rezultatului final pentru ca tendinta si ultimele ore au aratat o tendinta de crestere, si de asta vreau sa le multumesc tuturor celor care au iesit la vot (…)”, a adaugat el, citat de news.ro.

El a mai spus ca exista in momentul de fata o sansa foarte mare ca modernizarea Romaniei sa se intample de acum si nu de peste cinci ani, facand apel la delegatii din sectii sa fie atenti la numararea voturilor.

„Este o sansa mare pentru viitorul Romaniei si ceea ce am dovedit noi in aceasta campanie este ca da, oamenii obisnuiti se pot lupta cu vechea clasa politica. Oamenii obisnuiti care formeaza o alianta care vrea sa modernizeze Romania conteaza in politica si viitorul este al nostru si e foarte bine ca au iesit atati oameni la vot. Este un lucru care ne incurajeaza si pe care ne vom construi pasii urmatori”, a incheiat Barna.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24
Tags: dan barna

Recent Posts

SUA au cumparat un lot de 81 de avioane rusesti de lupta vechi, au platit 20.000 de dolari pentru fiecare. Ce vor face americanii cu aceste aparate

Statele Unite au achizitionat 81 de avioane de lupta invechite din epoca sovietica din Kazahstan,…

3 ore ago

Trei romani, arestati in Franta dupa ce au furat bronz in valoare de 175.000 de euro din zeci de cimitire. Metalul il vindeau apoi in Germania

Trei cetateni romani au fost arestati in Franta, fiind acuzati ca au jefuit zeci de…

50 de minute ago

Polonia intentioneaza sa mineze granita cu Rusia si Belarus, pentru a descuraja o eventuala agresiune din partea acestor tari

Waldemar Skrzypczak, fost comandant al armatei poloneze si fost ministru adjunct al apararii nationale, a…

2 ore ago

Rascoala a ambasadorilor Georgiei contra propriului guvern: „Viraj antioccidental al tarii, contravine intereselor nationale si Constitutiei”

Diplomatii georgieni au emis o declaratie in care afirma ca decizia partidului de guvernamant "Visul…

2 ore ago

Protestatarii anti-Israel au arborat steagul palestinian in locul drapelului american, la Universitatea Harvard – VIDEO

Protestatarii anti-israelieni de la Universitatea Harvard au arborat un steag palestinian intr-un loc rezervat de…

O oră ago

Premierul scotian Humza Yousaf, asteptat sa demisioneze astazi din functie, din cauza esecului de a obtine in continuare sprijin pentru un guvern minoritar

Premierul Scotiei, Humza Yousaf, va demisiona din functia de prim-ministru al Scotiei chiar astazi, potrivit…

2 ore ago