politica

Dancila, amarata ca a fost lasata balta de Firea si Olguta: „Nu am mai avut dialog cu ele, nu am mai discutat”

Fostul premier PSD Viorica Dancila a declarat, luni seara, ca nu a mai tinut legatura cu Gabriela Firea, Olguta Vasilescu sau Irina Tanase din momentul in care nu a mai fost presedinte al partidului. 

Intrebata daca se considera o femeie puternica, Viorica Dancila a declarat, luni seara, la A7TV ca au fost un test pentru ea toate greutatile prin care a trecut.

”Cred ca a fost un test pentru mine, am aratat ca am stat in picioare si nu am facut nici macar un pas inapoi, indiferent de greutatile pe care le-am avut. A fost o perioada in care sapte barbati de stat si-au propus sa dea jos de la guvernare o femeie. Am tinut intotdeauna cont ca nu trebuie sa ii dezamagesc pe cei care cred in mine si nu trebuie sa dezamagesc femeile din Romania, pentru ca am fost prima femeie prim-ministru si daca nu aratam ca sunt un om puternic, un om muncitor, un patriot, un om capabil sa duca tara intr-o directie buna, sunt convinsa ca aveau de suferit multe femei care promovau in politica”, a declarat Viorica Dancila.

Dancila a adaugat ca a sustinut intotdeauna femeile in politica.

”Am sustinut femeile in politica, asa cum am spus, nu le-am sustinut pentru ca sunt femei, sunt femei foarte bine pregatite, femei cu experienta, expertiza profesionala si sunt convinsa ca promovarea lor aduce un plus. Am sustinut femei, am fost presedinta Organizatiei nationale de femei a PSD, am ajuns la procentul de 30% femei in Parlamentul Romaniei, am sustinut femei si in Guvernul Romaniei, secretari de stat”, a mai declarat Dancila, citata de news.ro.

Intrebata daca mai tine legatura cu Lia Olguta Vasilescu, cu Gabriela Firea sau cu Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, Viorica Dancila a raspuns ca nu a mai avut un dialog cu aceste persoane.

”Din pacate cu toate doamnele pe care le-ati enumerat nu am mai avut dialog, nu am mai discutat, dar am o relatie foarte buna cu femeile din organizatiile din tara, cu presedintele de organizatii. Chiar azi am vorbit cu mare majoritate din ele”, a declarat Dancila.

Citeste si: Dancila s-a lamurit cate parale face Olguta: ”Am gresit ca in echipa din jurul meu nu am luat oameni corecti”

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Operatiunea „Podul Crimeii”. Moscova dezvaluie ca ucrainenii au folosit combustibil solid de racheta in atacul asupra podului

Ziarul rusesc Kommersant, citand surse din cadrul investigatiei, a dat publicitatii modul in care fortele…

7 ore ago

Oferta educationala din partea militiei houthi: Studentii suspendati din cauza protestelor la universitatile americane isi pot continua studiile la Universitatea din Sanaa

Militia houthi din Yemen, aliniata cu Iran, care a perturbat transportul mondial pentru a-si manifesta…

9 ore ago

Oficiali ai Hamas si directorul CIA se vor intalni cu mediatorii egipteni pentru a discuta cea mai recenta propunere pentru un armistitiu

O delegatie a gruparii militante palestiniene Hamas se va afla, sambata, la Cairo, a declarat…

9 ore ago

ONU trage un semnal de alarma cu privire la noi legi din Spania care ar putea reabilita epoca Franco

Noile legi propuse de guvernele de coalitie regionala de dreapta si de extrema dreapta din…

9 ore ago

Armata americana anunta ca, din cauza vremii nefavorabile, va asambla debarcaderul pentru Gaza intr-un port israelian

Armata americana a anuntat, vineri, ca intrerupe temporar constructia unui debarcader in largul coastei Gaza…

9 ore ago