Dancila il ataca violent, in premiera, pe Liviu Dragnea. Din puscarie, Dragnea a dat in judecata PSD

politica

Viorica Dancila a lansat, joi, un atac in premiera la adresa lui Liviu Dragnea. Intrebata despre procesul intentat PSD de catre Liviu Dragnea, Dancila a declarat ca „toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta, toti vor sa lupte cu premierul Romaniei”. 

„M-am obisnuit, toti barbatii din Romania si-au gasit tinta perfecta, toti vor sa lupte cu premierul Romaniei. Nu mai au nimic de impartit intre ei, toti vor ca premierul Romaniei sa plece de la Palatul Victoria, sa nu mai fie presedinte de partid. Eu sunt convinsa ca am puterea sa merg mai departe”, a declarat Dancila intr-o conferinta de presa la Pitesti.

Fostul presedinte al PSD, incarcerat pentru trei ani si jumatate la Penitenciarul Rahova, a inregistrat un nou dosar in care a chemat partidul in instanta, informeaza Realitatea TV

Dosarul a fost inregistrat miercuri la Tribunalul Teleorman. In acest dosar, Liviu Dragnea este reclamant, iar PSD parat. Obiectul dosarului il constituie ”actiune in raspundere delictuala” si nu are inca termen de judecata.

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, cea care este reprezentant legal in acest nou proces, a declarat ca nu are cunostinta despre ce este vorba, nestiind ce au facut colegii ei. Ea a spus ca se afla in concediu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: