politica

Dancila insista sa se faca de bacanie. Il trage de maneca pe Iohannis: „Cand imi acceptati invitatia la o confruntare 1-1 in fata romanilor?”

Viorica Dancila il provoaca din nou pe presedintele Iohannis sa participe la o confruntare „unu la unu”. Ea a fost invitata, miercuri seara, la emisiunea lui Ionut Cristache de la TVR.

„Domnule Klaus Iohannis, cand imi acceptati invitatia la o confruntare 1-1 in fata romanilor?”, intreaba Dancila pe Facebook.

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat marti ca il invita pe presedintele Klaus Iohannis, candidat la un nou mandat pentru alegerile prezidentiale, la o confruntare „unu la unu”.

„S-a dovedit foarte eficient in a coaliza partidele pentru a da jos Guvernul. Il asteptam sa faca dovada de aceeasi eficienta si la votul guvernului sau. Este foarte eficient in a imagina scenarii si razboaie cu PSD. Insa cand vine vorba de guvernarea tarii si exercitarea atributiilor constitutionale, de sef al statului, esueaza pe toata linia. Pentru daramarea acestui guvern, fara a exista o solutie de inlocuire, si pentru toata lipsa de responsabilitate aratata in ultima perioada, il chem in fata romanilor pe candidatul Iohannis la o confruntare unu la unu”, a spus ea intr-o declaratie de presa sustinuta la sediul central al PSD.

Dancila a opinat ca presedintele Klaus Iohannis „are o maxima eficienta in a face rau Romaniei”, invocand in acest sens „blocarea Executivului, incalcarea Constitutiei sau a principiului impartialitatii” ori „discursul urii” indreptat impotriva PSD.

Marti, presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe liderul PNL, Ludovic Orban, in functia de prim-ministru.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Intalnirea lui Iohannis cu Biden, ce a discutat cu presedintele SUA despre trimiterea de rachete Patriot catre Ucraina: „Este inacceptabil sa ramana Romania fara aparare antiaeriana”

Presedintele american Joe Biden l-a laudat marti pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pentru lidershipul sau…

2 ore ago

O chitara detinuta de Prince ar putea aduce 600.000 de dolari la licitatie

Una dintre chitarele lui Prince, folosita de regretatul muzician pe scena la apogeul carierei sale…

11 ore ago

Tupeul clanului Doldurea. Patronul statiei GPL a depus plangere penala impotriva a trei comandanti ai pompierilor

Casa de avocatura care ii reprezinta pe patronii statiei GPL de la Crevedia a anuntat,…

9 ore ago

Ciocniri intre politie si protestatarii pro-palestinieni la Amsterdam

Mii de persoane au marsaluit, marti, in capitala Tarilor de Jos, la o zi dupa…

9 ore ago