Dancila l-a aranjat bine pe fiul ei. „Norocosul” Victor Dancila a prins un post bine platit desi abia stie sa scrie

news

Victor Dancila, fiul Vioricai Dancila, a fost angajat in cadrul Curtii de Conturi a Romaniei chiar in ziua in care mama sa a depus juramantul ca prim-ministru. El lucreaza la Autoritatea de Audit.

Pe 17 ianuarie 2018, Vasilica Viorica Dancila era nominalizata ca premier al Romaniei, iar pe 29 ianuarie 2018 depunea juramantul ca prim ministru. Exact in aceeasi zi, fiul noului premier, Victor Dancila, era angajat la Curtea de Conturi a Romaniei, anunta Puterea.

„In privinta domnului Victor Dancila, va comunicam ca acesta este angajatul Autoritatii de Audit cu contract individual de munca pe perioada determinata (durata mandatului demnitarului aferent perioadei 29.01.2018 – 15.10.2020), avand functia de consilier I in cadrul cabinetului demnitarului”, a precizat in scris, recent, Curtea de Conturi a Romaniei, pentru Puterea. Pana in 29 ianuarie 2018, fiul premierului Dancila a fost angajat la OMV Petrom, acolo unde tatal sau este manager regional, iar mama sa a fost angajata pana in anul 2007.

Dancila jr. s-a facut pana acum „remarcat” doar pe retelele sociale, atunci cand a vrut sa-l critice pe presedintele Klaus Iohannis dar a ajuns chiar el tinta ironiilor, din cauza mesajelor agramate postate online. Victor Dancila este absolvent al Liceului Teoretic din Videle si al Universitatii Ecologice din Bucuresti si a fost angajat al OMV Petrom. Acesta este, conform profilului sau de Facebook, CV-ul lui Victor Dancila, fiul premierului Viorica Dancila.

„Te-ai opus cind Ponta a vrut sa interzica exportul de lemn pt a opri distrugerea Padurilor, Te-ai opus desfiintarii a 102 Taxe si Cresterii Pensiilor , Burselor, Salariilor medicilor si Salariului Minim. Te-ai opus primei numiri de Premier facuta de Alesii Poporului Roman fara a prezenta motivarea. Spui ca bugetul e supraevaluat dar ceri mai multi Bani pt Securisti! Iata doar citeva motive pt care nu esti Presedintele Meu!”, scria Dancila la inceputul lui 2017.

Sotia lui Victor Dancila este consilier juridic in cadrul Primariei Sectorului 5. Potrivit declaratiei sale de avere, in ianuarie 2017, avea, impreuna cu sotul ei, un apartament. O luna mai tarziu a adaugat in declaratie un alt apartament, plus 100.000 lei si 5.000 de euro in conturi bancare, iar in luna mai a aparut si un Volkswagen Passat.

Mai mult despre: ,

Comentarii: