Dancila loveste din nou, l-a socat si pe premierul din Macedonia. Acestuia i-a scapat paharul cu apa din mana – Video

news

Premierul Dancila, aflata vineri intr-o vizita oficiala in Macedonia, a declarat intr-o conferinta de presa ca este „primul prim-ministru” care viziteaza aceasta tara. In acel moment s-a auzit un zgomot puternic, asemanator cu spargerea unui pahar, iar Dancila a privit intrigata la premierul Macedoniei, aflat langa ea.

Din declaratia lui Dancila a reiesit ca niciun alt premier din vreo alta tara nu a mai trecut vreodata prin Macedonia.

„In face o deosebita placere sa fiu astazi la Skopje, ca primul prim-ministru care viziteaza Republica Macedonia”, a spus Dancila, moment in care se pare ca premierului din Macedonia i-a scapat paharul cu apa din mana. Acesta s-a lovit de podea cu zgomot, intrerupand-o pe Dancila.

Citeste si: Val de gafe si in Macedonia. Dancila, incapabila sa pronunte „macedoneni”. Discurs incoerent si plin de greseli gramaticale – Video

Vezi video de la minutul 01.30:

Premierul Viorica Dancila a sustinut miercuri o conferinta de presa comuna cu premierul muntenegrean Dusko Markovic, in care a spus ca se bucura sa fie la Pristina, capitala Kosovo, in loc sa spuna Podgorica, care este capitala Muntenegrului. In inregistrarea conferintei prezentata de Guvernul din Muntenegru, momentul in care premierul roman rosteste „Pristina” este fara sonor.

Mai mult despre: ,

Comentarii: