analize

Dancila, mormant dupa intalnirea cu Timmermans. Reactie: „Cu doamna ce sa discute? El e un dur profesionist, a discutat cu tartorii, cu Dragnea si cu Tariceanu”

Premierul Viorica Dancila a refuzat sa faca vreui comentariu public despre intalnirea pe care a avut-o cu Frans Timmermans. Este singurul oficial roman dintre cei cu care s-a intalnit Timmmerans care a adoptat aceasta decizie.

Intrebat de jurnalisti de ce la inceputul sedintei de Guvern, premierul nu a facut nicio referire la aceasta intalnire, care se incheiase cu cateva minute inainte, purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu, a spus ca nu are niciun comentariu de facut. Acelasi lucru a raspuns si cand a fost intrebat daca Executivul va emite macar un comunicat de presa.

La insistentele jurnalistilor, Nelu Barbu a mai spus ca nu are mandat sa vorbeasca despre acest subiect. Dupa alte insistente, purtatorul de cuvant a afirmat ca au fost luari de pozitii in spatiul public din partea Guvernului de-a lungul timpului si nu sunt altele suplimentare. „Stiti foarte bine ca au fost intalniri de-a lungul timpului, au fost tot felul de luari de pozitii in spatiul public din partea Guvernului. Nu am nimic suplimentar”, a spus Nelu Barbu.

CTP a comentat, la Digi24, cu multa ironie tacerea lui Dancila.

„Toata lumea a zis ce a vorbit, singura care nu spune nimic in legatura cu aceasta intalnire e doamna Dancila. Purtatorul de cuvant spune: nu comentez. Cum adica nu comentez? Imi amintesc de Stolojan, intrebat la o televiziune: puteti sa ne spuneti prima stromfa din imnul national, el a raspusn: nu comentez.

Parca era un partizan. Asa si aici. Apoi cum sa nu comentezi? Esti obligat sa comentezi in calitate de prim-ministru, sa le spui romanior ca nu ai avut o intalnire romantica cu Timmermans la lampi rosiatice, nu ai avut asa ceva, ci o intalnire cu nr. 2 din CE, unde banuim ca s-au discutat probleme destul de contondente.

De ce nu a spus doamna nimic? Pentru ca nu avea ce. Pentru ca Timmermans nu a discutat nimic cu dansa. El nu pierde vremea, el e un dur profesionist, a discutat cu tartorii, el a discutat cu Dragnea si cu Tariceanu. Cu doamna ce sa discute?”, a comentat Cristian Tudor Popescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

3 ore ago

Robotii si inteligenta artificiala, folosite pentru a ajuta femeile sa ramana insarcinate. Este acesta viitorul fertilizarii in vitro?

In mod normal, fertilizarea in vitro (sau FIV) este o „afacere” realizata manual. Medicul realizeaza…

4 ore ago

Armata israeliana a recuperat cadavrele a trei ostatici din Fasia Gaza. IDF considera ca mai sunt inca 132 retinuti de Hamas

Armata israeliana (IDF) a anuntat ca a recuperat trupurile a trei ostatici din Fasia Gaza.…

4 ore ago

Si Zelenski respinge propunerea de „armistitiu olimpic”: „Sa fim sinceri… Emmanuel, nu cred”

„Moscova s-ar folosi de orice suspendare a ostilitatilor” pentru a-si apara avantajul militar, a declarat…

4 ore ago