politica

Dancila s-a speriat de hotii din PSD. A renuntat sa mai cerceteze cum s-au cheltuit milioanele de euro ale PSD

Viorica Dancila le-a spus colegilor, cand a preluat interimar sefia PSD, ca ar vrea sa fie realizat un audit financiar pentru a verifica felul in care au fost cheltuiti banii de catre partid, insa demersul a ramas momentan la nivel de intentie, au declarat surse din PSD pentru Mediafax.

Viorica Dancila vrea audit financiar intern la PSD pentru a verifica felul in care au fost cheltuiti banii de catre partid
Intr-una dintre sedintele PSD, Mircea Draghici a prezentat, inainte sa demisioneze din functia de trezorier al partidului, o lista a cheltuielilor pe organizatii din acest an inclusiv cele din campania electorala. Tot atunci, Viorica Dancila a spus ca vrea sa fie informata cu privire la cheltuielile care se fac in PSD, au precizat sursele citate.

Cu toate acestea, demararea propriu-zisa a auditului financiar intern a ramas doar la nivel de intentie, in prezent neavand cine sa se ocupe de acest aspect, in contextul pregatirilor pentru Congresul extraordinar din 29 iunie, au adaugat sursele mentionate.

Pe 5 iunie, Mircea Draghici si-a dat demisia din functia de trezorier al PSD, anuntul fiinda facut de Viorica Dancila, la finalul sedintei Biroului Politic National (BPN) al partidului.

Mircea Draghici a fost coordonatorul de campanie al PSD pentru alegerile europarlamentare.

Acesta a fost pus sub urmarire penala in 2 aprilie de procurorii DNA pentru ca si-ar fi insusit 380.000 de euro din subventiile acordate pentru PSD, pe care i-a folosit pentru plata unui imobil. Acesta este acuzat ca si-ar fi insusit banii de subventii pentru partid prin incheierea unui contract de inchiriere a unui imobil.

Ulterior, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au extins, urmarirea penala fata de Mircea Draghici, trezorier PSD, cu privire la o alta infractiune de delapidare.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Autoritatile isi solicita documentele si studiile geotehnice legate de situatia din Slanic, Prahova. Termen: 48 de ore

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova a cerut Consiliului Judetean Prahova, Primariei Slanic, Societatii…

10 ore ago

Lovituri cu drone si rachete ale Hezbollah, in nordul Israelului. Pro-iranienii lanseaza zilnic atacuri pentru a sustine Hamas

Miscarea libaneza pro-iraniana Hezbollah a anuntat ca a vizat sambata, 27 aprilie, doua pozitii militare…

10 ore ago

O vedeta irakiana de pe TikTok a fost impuscata in fata casei sale din Bagdad

Un barbat pe o motocicleta a impuscat mortal un influencer cunoscut sub numele de Om…

10 ore ago

Printul, complotistii si potentialul puci: In Germania incepe procesul extremistilor care planuiau o lovitura de stat

Una dintre cele mai mari actiuni in justitie din istoria Germaniei urmeaza sa inceapa luni…

10 ore ago

Un jurnalist al Forbes Rusia, arestat pentru difuzarea de „informatii false”. Acesta a scris despre civilii ucisi in Bucea

Un jurnalist al editiei ruse a revistei Forbes, Serghei Mingazov, a fost arestat sub acuzatii…

10 ore ago