politica

Dancila, strategie odioasa de victimizare. Cum se foloseste de fiul ei adoptat pentru a castiga capital electoral

Viorica Dancila s-a folosit chiar si de fiul ei pentru a se victimiza inca o data, in cadrul „dezbaterii” pe care a convocat-o la Palatul Parlamentului. Ea a sustinut ca fiul ei a fost victima unor atacuri politice pentru ca a fost adoptat, situatie nereala. 

Intrebata de o jurnalista ce mesaj are pentru tinerii care nu au avut norocul sa aiba o mama premier care sa ii angajeze la Curtea de Conturi, asa cum s-a intamplat cu fiul sau, Dancila a avut un raspuns halucinant. „Probabil daca-l lasam intr-un orfelinat nu avea toate aceste atacuri impotriva lui”, a spus Dancila.

„Nu eu l-am angajat pe fiul meu la Curtea de Conturi, a fost angajat inainte sa fiu eu premier. In acelasi timp, vreau sa va spun un lucru – haideti sa nu mai legam in permanenta activitatea copiilor neaparat de parinti. Nu in toate cazurile este valabil. Fiul meu a fost foarte, foarte atacat in ultima perioada. A avut o vina si pentru faptul ca a fost adoptat. A fost tot vina lui. Probabil daca-l lasam intr-un orfelinat nu avea toate aceste atacuri impotriva lui”, a declarat Viorica Dancila.

Fostul premierul si-a catalogat fiul drept un „copil care nu iese in spatiul publuc, nu l-ati vazut jignind pe nimeni si niciodata nu l-ati vazut sa se raporteze la politica”.

„Nu vrea decat sa il las sa-si urmeze cursul vietii lui. De multe ori, mi-a spus ca pentru el faptul ca mama sa este premier nu este un lucru foarte bun, pentru ca de multe ori este izolat, de multe ori nu poate face lucruri pe care alti tineri, la varsta lui, si le pemit”, a mai sustinut Viorica Dancila.

Presa a relatat ca in 29 ianuarie 2018, exact ziua in care Viorica Dancila depunea juramantul ca prim-ministru, Victor Florin Dancila, fiul acesteia, era angajat la Curtea de Conturi a Romaniei, aminteste hotnews.ro.

Intr-un raspuns pentru Newswek, Curtea de Conturi arata ca „domnul Victor Florin Dancila este angajatul Autoritatii de Audit, cu contract individual de munca determinata (durata mandatului demnitarului aferenta perioadei 29 ianuarie 2018 – 15 octombrie 2020, avind fucntia de consilier in cadrul cabinetului demnitarului – domnul Ilie Sarbu, vicepresedinte al Autoritatii de Audit)”. Ilie Sarbu este si socrul lui Victor Ponta.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Astazi este ultima zi. Apelurile lui Ciolacu si Firea au fost degeaba, Piedone a plecat in vacanta in loc sa-si retraga candidatura

Cristian Popescu Piedone este plecat in vacanta, in ultima in zi in care ar fi…

O oră ago

Europarlamentarul roman Eugen Tomac a solicitat Comisiei Europene sa investigheze felul cum mari companii europene subventioneaza masina de razboi a lui Putin

Intr-o postare facuta pe pagina personala de Facebook, europarlamentarul roman Eugen Tomac critica ipocrizia companiilor…

O oră ago

Noi amenintari nucleare la Russia 1 TV: „Franta va fi dezarmata intr-o clipa si insulele britanice vor ajunge sub apa”

Un prezentator al televiziunii de stat ruse si propagandist al Kremlinului a lansat o noua…

17 minute ago

Derapaj jenant al premierului filorus Fico, dupa ce slovacii au strans 4 milioane de euro pentru armata ucraineana: „E ca si cum ai trage un vant intr-un copac!”

Premierul slovac Robert Fico i-a ridiculizat pe compatriotii sai care au strans din donatii 4…

52 de minute ago