news

Daniel Chitoiu NU a fost audiat nici pana astazi de procurori. Pare ca e tot mai bolnav pe zi ce trece

Fostul ministru Daniel Chitoiu nu a fost audiat nici pana astazi, luni, 30 decembrie, desi au trecut patru zile de la producerea acceidentului in care au decedat doi pensionari, anunta Digi24.

Chitoiu este in continuare internat la Spitalul Floreasca, desi imediat dupa accident se plimba pe picioarele sale fara sa para ar fi foarte afectat.

Procurorii nu il pot audiat pentru ca fostul ministru s-ar afla sub supravegherea medicilor. Ei au cerut totusi documente despre starea sa de sanatate. Potrivit unor surse judiciare citate de G4Media, Spitalul Floreasca a trimis documentele cerute de anchetatori si in acestea e precizat ca Daniel Chitoiu are coaste rupte si fractura de stern.

Accidentul a avut loc joi in localitatea Zamfiresti din Arges si in urma impactului frontal o femeie de 73 de ani si un barbat de 82 de ani au murit.

Anchetatorii au conturat o prima ipoteza in cazul accidentului, si anume ca masina condusa de secretarul general ALDE ar fi patruns pe contrasens. Politistii au intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala.

Surse din randul anchetatorilor au declarat, vineri, ca imediat dupa producerea accidentului au existat declaratii verbale contradictorii. In plus, pozitia masinilor nu conducea catre o ipoteza clara asupra vinovatiei.

Mergand pe firul evenimentului, anchetatorii, spun surse judiciare, au ajuns la o prima concluzie, si anume ca Daniel Chitoiu, care era singur in masina, ar fi patruns pe contrasens.

Deocamdata, aceasta este doar o ipoteza preliminara, cu exactitate se va afla totul in urma expertizelor dispuse in acest caz.

In orice caz, amintim ca, daca imediat dupa momentul accidentului Chitoiu a fost fotografiat si filmat pe propriile picioare, discutand cu politistii de la fata locului, mai tarziu a fost luat pe targa si dus la spital, aflandu-se si acum internat.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

3 ore ago

Robotii si inteligenta artificiala, folosite pentru a ajuta femeile sa ramana insarcinate. Este acesta viitorul fertilizarii in vitro?

In mod normal, fertilizarea in vitro (sau FIV) este o „afacere” realizata manual. Medicul realizeaza…

4 ore ago

Armata israeliana a recuperat cadavrele a trei ostatici din Fasia Gaza. IDF considera ca mai sunt inca 132 retinuti de Hamas

Armata israeliana (IDF) a anuntat ca a recuperat trupurile a trei ostatici din Fasia Gaza.…

4 ore ago

Si Zelenski respinge propunerea de „armistitiu olimpic”: „Sa fim sinceri… Emmanuel, nu cred”

„Moscova s-ar folosi de orice suspendare a ostilitatilor” pentru a-si apara avantajul militar, a declarat…

4 ore ago