De cati bani ai nevoie pentru a juca sloturi online in fiecare zi? (P)

life

Cei mai multi jucatori de sloturi online nu sunt atenti la timpul exact pe care il petrec pe role in fiecare zi. In schimb, se ghideaza doar dupa senzatie sau cand bankroll-ul lor se termina.

In unele zile, un jucator poate juca jocuri pacanele online pe bani timp de ore intregi. Alteori, s-ar putea ca acestia sa invarta rolele doar 15 minute sau mai putin.

Prin urmare, o medie de o ora pe zi cu sloturi online este destul de buna. Dar cum isi poate da seama un jucator de pacanele online cum sa reziste o ora in fiecare zi? Urmatorul ghid discuta ce factori trebuie sa ia in considerare atunci cand vine cu un plan de bankroll.

Factori de luat in considerare

Mai multe aspecte intra in determinarea a cat timp poti juca pacanele pe mobil. Ar trebui sa iei in considerare fiecare dintre urmatoarele aspecte inainte de a te lansa in calcule.

1. Miza ta medie

Este posibil sa nu stii exact pariul tau mediu in timpul unei sesiuni de sloturi. Acest lucru este valabil mai ales daca schimbi frecvent marimea mizei. Cu toate acestea, probabil ca ai o idee buna despre pariul tau mediu.

De exemplu, miza ta ar putea varia intre 1 si 2 RON pe rotire. In acest caz, ai putea ghici ca marimea pariului tau mediu ar fi in jur de 1.5 RON. Poti monitoriza pariurile intr-o agenda pentru a avea o acuratete mai buna.

2. RTP

La fel ca marimea mizei, randamentul pentru jucator (RTP) variaza de la un joc la altul. Cu exceptia cazului in care joci la acelasi slot in continuu, nu vei sti care este randamentul mediu pentru fiecare joc pe care il joci indiferent daca este vorba despre pacanele gratis sau pe bani.

Totusi, majoritatea sloturilor moderne au o medie de aproximativ 96% RTP. Presupunand ca alegi jocuri lansate in ultimii ani, vei juca multe sloturi care au in jur de acest procent de plata.

Atunci cand cauti o medie mai precisa, ai putea verifica procentele de plata pentru ultimele cinci pacanele pe care le-ai jucat. Poti apoi sa faci o medie a acestor cifre si sa obtii o cifra RTP.

3. Rata de joc

Cat de repede joci pacanele online joc pe bani reali? Raspunsul variaza in functie de joc si de cate pauze iei in timpul sesiunilor.

Presupunand ca un joc are o multime de animatii si caracteristici, s-ar putea sa regasesti jucand doar aproximativ 500 de rotiri pe ora. In schimb, un joc de pacanele online gratis cu mai putine animatii si bonusuri ar putea sa te faca sa joci pana la 600+ rotiri pe ora.

Rata de joc este un alt aspect la care s-ar putea sa te lupti pentru a ajunge la o cifra. In medie, insa, probabil ca vei juca in jur de 500 – 550 de rotiri pe ora. Majoritatea jocurilor din zilele noastre au o multime de caracteristici, care incetinesc actiunea.

Bineinteles, ai putea oricand sa tii evidenta numarului de rotiri pe care le faci intr-o ora. Facand acest lucru timp de mai multe ore, poti ajunge la o rata medie de joc.

4. Bankroll-ul tau

Bankroll-ul contribuie in mare masura la determinarea perioadei de timp in care poti juca. Acestea fiind spuse, trebuie sa iti dai seama de marimea exacta a bankroll-ului tau.

Poti considera pur si simplu ca bankroll-ul tau este reprezentat de orice suma de bani pe care o depui la un cazino online. Daca ai 100 RON la un cazino mobil, atunci acesta este bankroll-ul tau.

5. Bani pentru jocuri de noroc

Atunci cand incerci sa te asiguri ca poti juca cel putin o ora pe zi, vei dori un plan mai rafinat. Acest plan ar putea include adaugarea de mai multi bani la bankroll-ul tau in timp pentru a rezista o ora in fiecare zi.

De exemplu, ai putea trece prin finantele tale lunare si sa stabilesti daca iti poti permite sa risti 300 RON pe sloturi in fiecare luna. Apoi, iti reincarci contul cu 300 RON dupa fiecare 30 de zile.

6. Fa calculele

Dupa ce ai calculat cifrele necesare pentru aspectele acoperite mai sus, poti incepe sa efectuezi calcule. Urmand tema acestei discutii, este indicat sa determini ce variabile sunt necesare pentru a juca timp de o ora in fiecare zi.

Adevarul este ca s-ar putea sa fie nevoie sa rulezi un numar de mai multe ori. Odata ce ai un exemplu, insa, poti introduce diferite numere la pacanelele online.

Mai mult despre:

Comentarii: