politica

Decaderea PSD. Ciolacu barfeste de pe margine si citeaza prost: „Nasol moment, faina coliva!”

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, barfeste de pe margine evenimentul de lansare a programului economic al Guvernului PNL, in prezenta lui Iohannis, si citeaza gresit o celebra zicala a unui fost deputat PSD.

„Se lungeste plictiseala! Relansarea economica a tarii dintre gaurile terenului de golf, cu liberali pe post de stegulete este cea mai ciudata imagine a anului.

Presedintele Iohannis este clar cu mintea la crosa, nu la firmele locale, iar cei cateva zeci de liberali plictisiti de audienta rezista doar cu gandul la cocktailul de dupa.

Sincer, dupa aceste discursuri triste si goale, ce arata ca guvernantii nu inteleg nici macar ce au copiat din programul economic al PSD, pare mai degraba ca asistam la o comemorare a economiei de care nu s-au ocupat absolut deloc pana acum, asta ca sa nu spun direct parastas.

Pentru asa ceva, romanii au o vorba: nasol moment, faina coliva!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

„Nasol moment, faina coliva!” nu este insa o „vorba a romanilor” ci i-a apartinut lui Nicolae Dide, celebru revolutionar. Acesta a spus „Nasol moment, misto coliva!“ la inmormantarea generalului Guse, fiind ulterior citat de Corneliu Vadim Tudor.

 

Urmareste-ne si pe:
Lavinia Popa

Share
Published by
Lavinia Popa

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

7 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

7 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

7 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

7 ore ago