politica

Cum a batut campii Ciolacu. Asa arata „chermeza de lux” la care a participat Klaus Iohannis cu ocazia lansarii programului „Recladim Romania”

Planul National de Investitii si Relansare Economica, document intitulat „Recladim Romania”, a fost lansat miercuri de Guvern, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis. Participantii au respectat cu strictete regulile sanitare. Totul s-a desfasurat intr-o atmosfera foarte sobra.

Lansarea a avut loc in aer liber, la Clubul Diplomatilor. Participantii au pastrat distanta sociala si au purtat masti in public.

Marcel Ciolacu a sustinut, anterior evenimentului, ca Iohannis va participa la o „sindrofie exclusivista, tip urban luxury coktail, chermeza de lux”. El a publicat in EVZ un articol in care ataca violent evenimentul de lansare a programului economic al Guvernului PNL.

„Cand colegii mei mi-au aratat pe whatsapp invitatia trimisa de PNL presei, prin care anunta sindrofia exclusivista, tip urban luxury coktail, organizata pentru a-si lansa Planul de Relansare a Economiei, am fost convins ca este un fake-news.

Mi-am zis ca e imposibil chiar si pentru Orban sa faca o asemenea gafa, mai ales ca invitatul special este Klaus Iohannis, instalat si cu acest prilej in postura de Godfather al Famigliei liberale. Sa-l pui pe dl presedinte mot peste o chermeza de lux in plina pandemie, in cel mai scump stabiliment de nunti, botezuri si cumetrii la nivel inalt din Romania, Clubul Diplomatilor, pare a insemna ca nu-i vrei deloc binele. Si sa faci asta fix pe 1 iulie, in ziua cand tocmai le spui romanilor ca nu merita alte masuri de relaxare, ba chiar te gandesti sa le mai arzi niste restrictii, ca sa nu mai aiba vacanta – asta se numeste sfidare la adresa tuturor!”, a scris Ciolacu.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

18 minute ago

Momentul in care o salupa cu soldati rusi sare in aer dupa ce a lovit o mina. Care sunt pierderile totale ale Rusiei de la inceputul invaziei – Video

Pe retelele de socializare au aparut imagini cu momentul in care o salupa plina de…

36 de minute ago

Taiwan isi va dezvolta propriul „Starlink”: „Este crucial pentru siguranta insulei”

Liderii taiwanezi lucreaza la un nou sistem ambitios de sateliti pentru a mentine insula online…

32 de minute ago

Scandal intre suveranisti. Razvan Constantinescu: „George Simion este un golan”

Medicul Razvan Constantinescu, devenit celebru in perioada pandemiei prin negationism si promovarea de teorii conspirationiste,…

3 ore ago

Seful OpenAI vrea sa transforme inteligenta artificiala intr-un „coleg super-competent care stie absolut totul” despre viata ta

In viziunea lui Sam Altman asupra viitorului, inteligenta artificiala este un pic intimidanta, relateaza Business…

3 ore ago

Cum a „eliberat” Rusia un sat de 3.000 de oameni din Ucraina: „Nicio casa nu a ramas intreaga” – Video

Armata rusa a afirmat duminica ca a cucerit o noua localitate in estul Ucrainei, Oceretino,…

57 de minute ago