Delir la patrat, Sosoaca si Bahmuteanu: „Credeam ca am fost otravita, mi s-a spus sa nu mai miros florile pe care le primesc”

politica

Senatoarea AUR Diana Sosoaca a declarat, intr-un interviu acordat Adrianei Bahmuteanu, ca in campania electorala s-a temut ca a fost otravita, spunand ca a fost internata cu simptome de „otravire”. „Este foarte clar ca se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru ca vor avea viata grea cu mine in Parlament”, a sustinut Bahmuteanu. 

”Mi s-a spus sa nu mai miros florile pe care le primesc. Ca sunt multe persoane ‘non grata’ din strainatate care au primit buchete de flori pe care erau puse niste substante care i-au imbolnavit grav sau care si mai grav… Eu nu sunt paranoica, dar mi s-a intamplat de doua ori sa fiu in prag de a fi internata in acea perioada, cu niste simptome ce pareau a fi de otravire.

Nu am fost la spital, am vorbit cu medicii mei si au venit acasa si mi-au facut tratamente. Chiar mi-a spus un prieten medic ca atunci cand ma linistesc sa ma duc sa-mi faca niste analize pentru metale grele”, i-a spus Diana Sosoaca lui Bahmuteanu.

„Am primit in toamna o paine framantata frumos de niste calugarite, arata si mirosea ceva ce nu-ti poti inchipui, si una dintre ele mi-a spus ca sa nu cred ca sunt otravita, o sa manance ea un pic din paine. Am spus ca nu e nevoie, ca eram convinsa ca imi vor binele, dar am tresarit, pentru ca mi-am adus aminte de ce imi spusesera anumite persoane cu putin timp inainte.

Este foarte clar ca se pune la cale infectarea mea cu Covid pentru ca vor avea viata grea cu mine in Parlament. Cinci persoane, din cinci directii diferite mi-au spus sa fiu atenta, mai ales copiii mei, pentru ca se pregateste infectarea mea si a familiei mele cu ceva ce ar semana cu SARS-COV-2, dar nu va fi SARS-COV-2”, a mai spus senatoarea AUR.

Mai mult despre:

Comentarii: