Delir la TVR pe banii nostri. Cristache: „Iohannis a ajuns macelarul justitiei din Romania! Asa arata Romania normala pe care ati promis-o in campanie?”

politica

Atacuri delirante la televiziunea publica, TVR, joi seara, la adresa lui Klaus Iohannis din partea lui Ionut Cristache, realizatorul emisiunii „Romania 9”. Cristache a sustinut ca Iohannis este „macelarul justitiei”.

„Iohannnis a mitraliat astazi justitia, a dat ordine ministrilor Justitiei si de Interne sa faca ce ar trebui sa faca judecatorii. Din aparator, Iohannis a ajuns macelarul justitiei din Romania!

Democratul si europeanul Iohannis, fara nicio jena, da ordine ministrilor si le cere sa se substituie unui judecator. Asa arata Romania normala pe care ati promis-o in campanie?”, a atacat Cristache inca din debutul emisiunii sale la TVR, referindu-se la mesajul lui Iohannis legat de clasarea dosarului „10 August”.

„Iohannis induce in mentalul colectiv ideea ca nu functioneaza justitia”, a mai spus Cristache, dupa ce a prezentat mesajul lui Iohannis.

„Unde sunt ambasadele, unde sunt liderii europeni care isi rupeau camasile?”, s-a mai vaicarit Cristache, solicitand ca CSM sa ia atitudine fata de mesajul lui Iohannis.

In emisiune au fost invitati Dana Girbovan, propusa de PSD ca ministru al Justitiei in Guvernul Dancila, si Iosif Buble, patronul site-ului stiripesurse.ro, site de propaganda PSD.

Citeste si: Iosif Buble, campion absolut la contracte cu PSD in campania electorala. A incasat sute de mii de euro. In Regimul PSD si-a cumparat inca trei apartamente in Capitala

„Este grav si inacceptabil ce a facut presedintele Iohannis”, a declarat Dana Girbovan.

„In 2018, cetatenii au fost folositi sa iasa in strada pentru niste modificari care nu existau de fapt”, a acuzat apoi Girbovan, referindu-se la proiectele PSD de modificare a legilor justitiei. „Da”, a aprobat Cristache.

Citeste si: Delir anti-SUA la TVR cu Cristoiu, Cristache si Dinescu: „Oare ce face Iohannis cu sepcuta de la Trump? Este cea mai scumpa sapca, a costat un dolar si noi am dat 8 miliarde pentru rachetele lor”

Citeste si: Cristache, angajat al TVR: „Nu consider ca sunt platit din bani publici”. Are salariu mai mare decat al presedintelui Romaniei

Ionut Cristache, a confirmat miercuri seara ca va fi dat afara de la TVR dupa ce sefa institutiei, Doina Gradea, va fi inlocuita.

La sfarsitul emisiunii de miercuri seara, Cristache a confirmat ca va fi dat afara dupa ce s-a plans ca a „luptat degeaba” pentru drepturi si libertati.

„O sa fii si tu schimbat”, i-a spus Liviu Mihaiu lui Cristache, dupa ce amandoi i-au plans pe umeri lui Renate Weber ca va fi schimbata din functie.

„Da, da”, a confirmat Cristache.

„Am fost un pic cam imbecil, am luptat de cinci ani de zile aici pentru drepturi si libertati si nu ii pasa nimanui de drepturile si libertatile noastre, cred ca a fost totul degeaba”, s-a plans apoi Cristache, care marti a avut-o invitata in emisiunea sa pe condamnata Elena Udrea.

„Nu a fost degeaba”, au tinut sa-l consoleze Mihaiu si Weber.

Mai mult despre: ,

Comentarii: