politica

Deputat AUR, dupa bataia dintre Sosoaca si AUR-isti pe scena din Piata Victoriei: „Liderii AUR au ales sa sacrifice acest protest”

Deputatul AUR Dan Tanasa a sustinut, marti, ca reactia autoritatilor la protestul de duminica a fost „complet disproportionata”, motiv pentru liderii partidului au ales sa „sacrifice” aceasta actiune, „cu atat mai mult cu cat in Piata Victoriei sistemul a organizat o contramanifestatie pe care Jandarmeria parea sa o protejeze”.

„S-a vazut ca AUR este o forta, protestul de duminica este un real succes, AUR a mobilizat, la Bucuresti, cu mult peste asteptarile autoritatilor. Din pacate, am vazut o reactie complet disproportionata a autoritatilor, a Jandarmeriei, au fost adusi, in mod nejustificat, inexplicabil, zeci, sute de forte de ordine, de mascati, scutieri. Au fost scosi jandarmi cu gaze lacrimogene la vedere, in mod inexplicabil, pentru ca pana acum AUR a demonstrat in mod pasnic de fiecare data. Avand in vedere ca reactia autoritatilor a fost una complet disproportionata, liderii AUR au ales sa sacrifice acest protest, cu atat mai mult cu cat in Piata Victoriei sistemul a organizat o contramanifestatie pe care se pare ca, din ce am observat la fata locului, Jandarmeria parea sa protejeze aceasta contramanifestatie, motiv pentru care liderii AUR au ales sa sacrifice acest protest”, a declarat Tanasa, intr-o conferinta de presa, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

Senatorul AUR Rodica Boanca a sustinut ca PSD a incercat „sa-i dezbine” pe romanii aflati la protest, insa „razboiul” impotriva actualului Guvern nu s-a incheiat, iar „lupta facturilor” va continua si duminica viitoare in toate municipiile resedinta de judet. Ea a catalogat-o pe Diana Sosoaca drept „sageata a sistemului”.

„PSD, pionul principal aflat la guvernare si cel care face toate cartile si toate scenariile, a incercat sa dezbine oamenii, a incercat sa dezbine romanii aflati in acel protest aruncand in joc o sageata, o sageata insa foarte goala de continut. Fortele de ordine au aparat sageata, asa cum era firesc. (…) Razboiul impotriva actualului Guvern nu s-a incheiat, lupta impotriva facturilor va continua si duminica viitoare, pe 9 octombrie, in toate municipiile resedinta de judet, unde romanii se vor aduna pentru a spune in fata Prefecturilor ce parere au despre aceste masuri care fac parte din tradarea nationala. Pana cand nu vom avea reglementarea pretului la energie si preturi apropiate de cele de productie pentru romani nu ne vom opri, iar seria protestelor abia s-a deschis, guvernantii trebuie sa se astepte ca romanii sa respecte principiile democratice si sa iasa in strada ori de cate ori se vor simti tradati de acest Guvern si cred ca in fiecare zi avem cate un element al tradarii”, a afirmat Boanca.

Ea a adaugat ca trebuie inlocuita clasa politica „in care un sistem securistic face toate jocurile” si „prin globalismul pe care il adopta ia numai masuri impotriva romanilor”. Potrivit senatoarei AUR, este necesar „un nou sistem politic, cu o noua forma de conducere patriotica si conservatoare”.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

3 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

3 ore ago

Dilema politica a lui Netanyahu: Armistitiu in Gaza sau atac la Rafah? Aliatii lui de extrema dreapta ameninta ca-si vor retrage sprijinul daca renunta la ofensiva

Aliatii de extrema dreapta ai premierului Benjamin Netanyahu fac presiuni asupra liderului israelian sa respinga…

3 ore ago

Ecuadorul spune ca a dat in judecata Mexicul pentru ca i-a acordat azil fostului vicepresedinte

Ministerul de Externe din Ecuador a declarat, luni, ca a dat in judecata Mexicul la…

4 ore ago