Deputat PNL, profesor universitar in Craiova: „Eu nu voi vota alaturi de PSD, pentru ca nu pot fi de aceeasi parte cu Olga & comp. Alianta cu PSD inseamna sa insultam alegatorii”

politica

Deputatul PNL Nicolae Giugea anunta ca refuza sa accepte o alianta cu PSD pentru ca „nu pot fi de aceeasi parte cu Olga & comp.”, referindu-se astfel la Lia Olguta Vasilescu. Giugea este profesor universitar la Universitatea din Craiova.

„Am candidat spunandu-le oamenilor ca noi, liberalii, suntem altfel decat PSD. Ca vom scapa tara de Dragnea, Olga, Viorica si toata clica lor. Am fost votati de electoratul care este anti-PSD si care ne-a crezut cand am spus ca dorim modernizarea tarii, eliminarea incompetentei si starpirea coruptiei.

Sa venim acum si sa facem alianta cu PSD inseamna sa insultam alegatorii si sa le dam dreptate celor care spun ca politica este o mocirla (ca sa nu folosesc alt cuvant).

Eu nu voi vota alaturi de PSD, pentru ca nu pot fi de aceeasi parte cu Olga & comp.

Chiar daca unii liberali par sa creada ca oamenii uita usor, eu nu pot sa trec peste ce spuneam in campania electorala si sa spun acum opusul. Pur si simplu nu pot”, a transmis Nicolae Giugea.

Nicolae Giugea face parte din tabara sustinatorilor lui Ludovic Orban.

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a cerut „formarea unui guvern stabil” si s-a enervat cand a fost intrebat ce parere are de faptul ca Florin Citu nu doreste PSD la guvernare.

„Pana in acest moment, PSD nu a avut negocieri de a intra la guvernare sau de a nu intra la guvernare. Singura discutie a fost telefonica, cu primul ministru desemnat, carua i-am trimis cele 10 prioritati ale PSD, eventual sa le prinda in guvernul de guvernare si domnia sa sa ne trimita programul de guvernare pentru o perioada cat mai scurta”, a sustinut Ciolacu, luni, la intrarea in sediul PSD.

Ce intentie are PSD? „Pai daca nu am avut nicio discutie, ce intentie sa avem?”, a reactionat Ciolacu.

„Cum vedeti faptul ca Florin Citu spune ca nu vrea sa negocieze cu PSD si nu vrea un guvern format din PSD si PNL?”, a fost intrebat apoi Ciolacu.

„Una dintre cele mai preferate emisiuni ale mele era ‘Copiii spun lucruri traznite’. Se pare ca si cand esti om mare si au de a face cu o Romanie este la rascruce altii spun lucruri traznite”, a raspuns Ciolacu.

„PSD este obligat sa stea de vorba cu un prim-ministru desemnat. Daca traim intr-o tara normala si vede ca prioritatile romanilor sunt cu totul si cu totul altele”, a adaugat Ciolacu.

„Romania are nevoie de un guvern nu minoritar, de un guvern stabil pentru toate crizele pe care le are de confruntat”, a mai spus seful PSD.

Mai mult despre:

Comentarii: