Deratizare in PSD. Codrin Stefanescu va fi dat afara, marti, din functie iar penalul Mircea Draghici va fi pus pe liber

politica

Surse din PSD au declarat pentru jurnalistii de la Digi24 ca secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, va fi demis mari, in cadrul sedintei Comitetului Executiv. Nu va fi singurul.

Deciziile au fost luate in sedinta fulger de luni, care a fost convocata in urma condamnarii definitive a lui Liviu Dragnea.

„Surse participante la discutia din sediul PSD din Baneasa au declarat ca oamenii lui Dragnea au fost redusi rapid la tacere, desi Codrin Stefanescu a incercat sa se impuna in fata colegilor. Sursele citate sustin, totodata, ca toti oamenii lui Dragnea vor fi schimbati din functii, maine, la sedinta CEX, unde Viorica Dancila va numi un nou secretar general in locul lui Codrin Stefanescu si un nou trezorier in locul lui Mircea Draghici, el insusi urmarit penal pentru nereguli cu banii partidului”, informeaza Digi24.

De altfel, la declaratiile sustinute la finalul intalnirii de catre Viorica Dancila si liderii judeteni au lipsit Codrin Stefanescu si Catalin Radulescu. Acestia nu mai sunt doriti la aparitiile publice ale conducerii PSD.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: