politica

Dezbatere a vrut, dezbatere o sa aiba cu Iohannis. Dar nu la RTV sau Antena 3, ci in aula Facultatii de Drept

Universitatea din Bucuresti si postul Europa FM ii invita pe Klaus Iohannis si Viorica Dancila la o dezbatere in Aula Magna a Facultatii de Drept. Dancila a insistat, in ultima perioada, pentru o confruntare „unu la unu” cu Klaus Iohannis.

“Universitatea din Bucuresti si Europa FM lanseaza o invitatie publica la dezbatere candidatilor la alegerile prezidentiale aflati in turul al doilea, doamnei Vasilica-Viorica Dancila si domnului Klaus Werner Iohannis”, anunta Universitatea Bucuresti intr-un comunicat de presa.

Comunicatul Universitatii din Bucuresti:

“Invitatie publica la dezbatere adresata celor doi candidati din turul al doilea al alegerilor prezidentiale

Universitatea din Bucuresti si Europa FM lanseaza o invitatie publica la dezbatere candidatilor la alegerile prezidentiale aflati in turul al doilea, doamnei Vasilica-Viorica Dancila si domnului Klaus Werner Iohannis.

Universitatea din Bucuresti, fidela misiunii sale de a contribui, prin dezbateri publice, la o democratie autentica si la consolidarea spiritului critic si a implicarii civice a membrilor societatii noastre, este deschisa sa gazduiasca dezbaterea dintre dna. Vasilica-Viorica Dancila si dl. Klaus Werner Iohannis.

La randul sau, postul de radio Europa FM, prin jurnalistii si moderatorii sai, va contribui substantial la asigurarea unui cadru neutru si obiectiv al dezbaterilor, in masura sa genereze un dialog despre proiectele de tara ale celor doi candidati.

Dezbaterea propusa ar urma sa aiba loc vineri, 22 noiembrie 2019, incepand cu ora 19.00, in Aula Magna a Facultatii de Drept (B-dul Mihail Kogalniceanu, nr. 36-46).

Cele doua institutii, Universitatea din Bucuresti si Europa FM, raman deschise dialogului asupra formatului dezbaterii propuse”.

Viorica Dancila anuntat, luni, ca ii va trimite o scrisoare oficiala presedintelui Klaus Iohannis pentru a-i cere sa participe la o dezbatere unu la unu in campania electorala pentru turul doi al alegerilor prezidentiale.

„Il invit pe candidatul Klaus Iohannis la o dezbatere unu la unu, in care trebuie sa vorbim in primul rand despre ce am realizat. Eu cred ca este important. Voi face si un demers oficial, ii voi trimite si o scrisoare. Azi-maine trimit si scrisoarea, e normal sa avem aceasta confruntare, este o obligatie pe care o avem fata de romani”, a declarat Dancila la sosirea la sediul PSD.

Urmareste-ne si pe:
Victor Gheja

Share
Published by
Victor Gheja

Recent Posts

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

3 ore ago

Robotii si inteligenta artificiala, folosite pentru a ajuta femeile sa ramana insarcinate. Este acesta viitorul fertilizarii in vitro?

In mod normal, fertilizarea in vitro (sau FIV) este o „afacere” realizata manual. Medicul realizeaza…

3 ore ago

Armata israeliana a recuperat cadavrele a trei ostatici din Fasia Gaza. IDF considera ca mai sunt inca 132 retinuti de Hamas

Armata israeliana (IDF) a anuntat ca a recuperat trupurile a trei ostatici din Fasia Gaza.…

3 ore ago

Si Zelenski respinge propunerea de „armistitiu olimpic”: „Sa fim sinceri… Emmanuel, nu cred”

„Moscova s-ar folosi de orice suspendare a ostilitatilor” pentru a-si apara avantajul militar, a declarat…

4 ore ago