Dezvaluiri socante ale unui POLITIST german: „Nu ii putem aresta pe REFUGIATI pentru ca am fi acuzati de RASISM”

externe

Un politist german a declarat, intr-un interviu acordat publicatiei Bild, ca fortele de ordine nu se pot impotrivi eficient infractiunilor comise de refugiati pentru ca se tem sa nu fie acuzate de violenta excesiva sau de rasism.

Politistul, despre care jurnalistii spun ca se numeste Bernd K., a lucrat timp de sase luni in gara din Munchen si in mai multe centre pentru refugiati din Passau si Freilassing, toate in Bavaria.

„La inceput, veneau in principal familii cu copii, care pareau bine educate si vorbeau engleza. Intre timp, 95% dintre refugiati au ajuns sa fie barbati singuri”, a povestit politistul pentru Bild. El a dezvaluit ca in centrele de refugiati au loc multe violente, insa acestea sunt trecute sub tacere, pentru a da bine in statisticile politiei.

Bernd a relatat si despre cazurile de agresiuni sexuale la care a fost martor. „In gara, femeile sunt hartuite si agresate in mod obisnuit. Cand am incercat sa-i oprim sa intre, au tipat la noi: ‘Tu nu esti politist pentru mine. Tu esti un rasist'”.

Politistul a mai dezvaluit si un fapt cutremurator. Superiorii sai au dat ordin sa nu foloseasca forta impotriva refugiatilor suspecti si nici macar sa nu ii retina pentru o perioada ca sa faca verificari: „Regula pe care o avem este: mai bine il lasam sa plece”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: