Directorul postului TV al PSD, Romania TV, ameninta jurnalisti: „S-ar putea sa dea o masina peste tine”

news

Jurnalista Sorina Matei il acuza pe directorul Romania TV, Alexandru Iacobescu, ca a amenintat-o in stil mafiot. „S-ar putea sa dea o masina peste tine”, i-ar fi spus Iacobescu jurnalistei.

Sorina Mateo a scis pe pagina sa de Facebook cum era amenintata si fortata sa nu difuzeze anumite stiri de catre directorul Romania TV.

„Cum era domnule Iacobescu? ‘S-ar putea sa dea o masina peste tine’. ‘Sa ai grija cand traversezi sa nu dea ceva peste tine’. ‘Esti ziarista? Te invat eu presa pe tine, te invat eu pe tine interes public’. ‘Protestele Rosia Montana? 20.000? Pe cine intereseaza? Oamenii aceia NU EXISTA CA NU VREAU EU’

Cum era Ghita? ‘Iacobescu e prietenul meu. Acolo-s banii mei.’ ‘Rosia Montana se face CA VREAU EU’.

Cu doua luni inainte, inclusiv de familia mea v-ati legat. Tot eu eram de vina ca v-ati urcat in avionul de Azerbaijan, Kazahstan, Uzbekistan si China”, a scris Sorina Matei.

Directorul general al postului Romania TV (RTV), Alexandru Iacobescu, un apropiat al deputatului Sebastian Ghita, va fi adus cu mandat la audieri la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) Ploiesti, in conditiile in care el nu s-a prezentat in fata procurorilor in cursul zilei de miercuri si nici nu a fost gasit la locuinta sa.

Potrivit unor surse judiciare, Alexandru Iacobescu trebuia sa fie audiat ca martor in dosarul in care este urmarit penal Sebastian Ghita, insa directorul RTV nu s-a prezentat la DNA la ora stabilita de procurori si nici nu a fost gasit la locuinta sa. Conform surselor citate, Alexandru Iacobescu va fi adus cu mandat la audieri intr-o alta zi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: