Disperata Firea i-a comandat de urgenta lui Mirel Palada un sondaj in care sa iasa castigatoare. Iata rezultatele livrate

politica

Sociopol, institut condus de pesedistul Mirel Palada, a dat publicitatii rezultatele unui sondaj de opinie din care reiese ca Gabriela Firea ar castiga alegerile din Bucuresti cu 41%. Sondajul apare a doua zi dupa ce INSCOP a prezentat un sondaj din care rezulta ca Firea pierde alegerile cu 39%.

Iata rezultatele din sondajul lui Mirel Palada:

Gabriela Firea – 41%

Nicusor Dan – 34%

Traian Basescu – 15%

Calin Popescu Tariceanu – 5%

Sondajul ar fi fost realizat in perioada 3-12 august pe un esantion reprezentativ de 1805 de persoane prin metoda CATI cu o marja de eroare de 2,4% la un nivel de incredere de 95%.

Sondajul a fost preluat rapid de site-urile de propaganda ale PSD.

INSCOP a dat publicitatii, vineri, date din sondajul realizat in Bucuresti din care reiese ca Nicusor Dan va castiga alegerile la mare distanta fata de Gabriela Firea. Candidatura lui Traian Basescu nu il afecteaza semnificativ pe Nicusor Dan.

Astfel, Nicusor Dan ar obtine la alegerile din 27 septembrie votul a 46,3% dintre cei care au spus ca vor vota. Procentul bucurestenilor care intentioneaza „sigur” sa voteze este de 51%.

Gabriela Firea ar obtine doar 38,9%, in timp ce Traian Basescu este cotat la 8,4%.

54,4% dintre bucuresteni s-au declarat nemultumiti si foarte nemultumiti de activitatea Gabrielei Firea ca primar.

Sondajul INSCOP Research a fost realizat la comanda PNL. Datele au fost culese in perioada 23 iulie – 8 august 2020. Metoda de cercetare: ancheta sociologica pe baza unui chestionar.

Comentarii: