Doi pensionari de 68 de ani, spulberati pe trotuar de limuzina unui afacerist din Timisoara. Anuntul oficial al Politiei

news

Un cunoscut afacerist din Timisoara a intrat in viteza cu masina pe contrasens si a spulberat o pereche de pensionari care se aflau pe trotuar, anunta televiziunile de stiri. Afaceristul ar face parte din familia Jabri, care detine numeroase case de schimb valutar, informeaza presa locala.

Soferul ar fi suferit o criza de epilepsie pe cand se afla la volan si a pierdut controlul autoturismului. Este vorba de un membru al cunoscutei familii de oameni de afaceri Jabri din Timisoara, cu investitii in zona caselor de schimb valutar si imobiliare, scrie Opinia Timisoarei.

„Un barbat, in varsta de 59 de ani, a condus un autoturism pe Calea Sagului, dinspre strada 16 Decembrie, iar la intersectia cu bulevardul Liviu Rebreanu a patruns pe contrasens, si a intrat in coliziune cu un alt autoturism, condus de un barbat, in varsta de 29 de ani.

In urma impactului primul autoturism a fost proiectat in doi pietoni, un barbat si o femeie, ambii in varsta de 68 de ani, care traversau regulamentar, iar ulterior autoturismul, scapat de sub control, a intrat in coliziune cu alte 4 autoturisme ce se aflau intr-o parcare special amenajata.

In urma impactului au rezultat 3 victime, cei doi pietoni si conducatorul auto in varsta de 59 de ani.

In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Mai mult despre:

Comentarii: