„Domnilor de la PSD, vanzare de tara ati facut voi in trei ani de guvernare!”. Ministrul Economiei, tinta unei campanii de fake news a PSD

politica

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, reclama un fake news din partea PSD. ”Filialele PSD din sudul tarii au impanzit online-ul cu o declaratie facuta de mine, dar au inserat o interpretare mincinoasa, tipic pesedista”, a scris, sambata, pe Facebook, Virgil Popescu.

”Observ ca PSD a inceput o campanie de tip fake news impotriva mea. Filialele PSD din sudul tarii au impanzit online-ul cu o declaratie facuta de mine, dar au inserat o interpretare mincinoasa, tipic pesedista. O si postez pe pagina mea ca sa vedeti cum… intelege PSD sa apere interesele energetice ale Romaniei”, a scris, sambata, pe Facebook, Virgil Popescu.

Acesta a precizat ca citatul intreg, dintr-un interviu Hotnews, era urmatorul: “Daca mai stam mult cu gazul din Marea Neagra, s-ar putea sa nu mai aiba aceeasi valoare pe care o are acum. Sa scoatem gazul din Marea Neagra si sa il consumam in special in Romania”.

”Acesta este un adevar! Romania trebuie sa profite, la preturi ridicate, de pe urma rezervelor pe care le are pentru a se dezvolta economic si pentru a tine la distanta interesele unor state ostile noua. Guvernul PNL va investi in Marea Neagra pentru a creste independenta energetica a Romaniei”, a mai scris Virgil Popescu, citat de news.ro.

Acesta le-a transmis un mesaj social-democratilor: ”Domnilor de la PSD, vanzare de tara ati facut voi in trei ani de guvernare! Romanii au vazut ce ati facut si ca urmare ati pierdut alegerile europarlamentare si prezidentiale. Disperarea de care dati dovada acum arata tuturor ca veti pierde si alegerile locale, dar si parlamentarele de anul acesta”.

Mai mult despre:

Comentarii: