„Domnule avocat, sunteti concediat!”. Mii de romani au semnat o petitie prin care ii cer lui Ciorbea sa „elibereze” locul

politica

O petitie postata pe internet in care i se solicita lui Victor Ciorbea sa demisioneze a strans aprox, 8.000 de semnaturi in numai cateva ore.

Initiatorii petitiei il acuza pe Ciorbea ca acorda „foarte putina atentie cetatenilor si deosebit de multa grija politicienilor acuzati sau condamnati pentru diferite ilegalitati”.

Domnule Ciorbea, Suntem nemultumiti de felul in care va derulati activitatea, acordand foarte putina atentie cetatenilor si deosebit de multa grija politicienilor acuzati sau condamnati pentru diferite ilegalitati. Va cerem sa eliberati postul pentru cineva care pune interesul cetateanului pe primul loc.

(…) Cand au fost oameni calcati in picioare la Pungesti, nu a avut nicio apasare. Cand mii de persoane cu dizabilitati ar fi avut nevoie de implicararea sa, le-a intors spatele. Cand “scriitorii” din puscarii sau presedinti de partid certati cu legea i-au cerut sprijinul, nu a ezitat sa il ofere”, spune initiatorul petitiei.

Petitia poate fi semnata AICI.

Joi, Ciorbea a atacat la CCR legea care ii interzice lui Liviu Dragnea sa fie desemnat premier.

Presedintele Iohannis si-a afirmat puternic dezacordul fata de actiunea Avocatului Poporului. „Presedintele Romaniei este indignat de actiunea din aceasta dimineata a Avocatului Poporului, o actiune cu un unic beneficiar. Presedintele Romaniei este surprins de rapiditatea cu care Avocatul Poporului vrea sa fie util noii majoritati.

In 16 ani, nimeni niciodata nu a considerat ca este o problema acest criteriu de moralitate pentru viata politica din Romania, in 16 ani Avocatul Poporului nu a cosiderat ca textul legii reprezinta o problema pentru drepturile cetatenesti.

(…) Stradaniile unei persoane condamnata penal nu intra in agenda Avocatului Poporului”, a declarat purtatorul de cuvant al Presedintiei, Madalina Dobrovolschi.

„Presedintele Romaniei trage un semnal de alarma pentru ca toti romanii trebuie sa inteleaga cat de periculos este un asemenea demers. Prin urmare, persoane condamnate penal pot sa ajunga sa ajunga sa ne conduca, sa ocupe functii inalte in stat”, a mai spus Dobrovolschi.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: