Dragnea a ramas regele hotilor si sfantul prostilor din Romania | EDITORIAL VIDEO

opinii

Dupa muntele de informatii, de anchete jurnalistice si legaturi oficiale din institutii, care il leaga pe Dragnea de TelDrum, este un lucru simplu, usor de priceput pentru orice persoana de buna-credinta, cat de cat educata si cu inteligenta peste medie: Daca nu avea nicio legatura cu TelDrum si afacerea Belina, Dragnea nu avea niciun motiv sa faca scandal.


EDITORIAL VIDEO: Cum a mintit Liviu Dragnea in cazul BelinaProportiile scandalului iscat de infractorul-sef al PSD dupa ce procurorii DNA au prezentat primele informatii despre dosarul Belina denota cat de implicat e Dragnea in afacerea aceasta. Modul cum a reactionat Dragnea dovedeste, fara niciun dubiu, ca omul e bagat pana in gat in afacerile TelDrum.

Numai cineva foarte foarte lipsit de inteligenta il mai poate crede acum pe Dragnea, cand il aude cum spune ca el nu are nicio legatura cu firma din Teleorman de la care, printre altele, sunt preluate aproape toate proprietatile aflate acum in averea clanului baronului de Teleorman.

 

Prima minciuna gogonata a lui Dragnea: ”Balta” de trei milioane de metri patrati

 

Dincolo de teoria conspiratiei cu care Dragnea a fraierit iar electoratul PSD, acea parte din electorat care inca mai traieste cu iluzia ca presedintele PSD e un sfant, infractorul-sef al partidului coruptilor a rostit niste minciuni siderante.

Prima minciuna uluitoare a lui Dragnea este ca domeniul de pescuit Belina este ”o balta” ca multe alte mii de balti din Romania.

”Balta” asta reprezinta o insula si un brat al Dunarii in suprafata de 325 de hectare, adica 3,2 milioane de metri patrati.

O suprafata pe care o obtinem daca punem unul langa altul 60.000 de apartamente cu doua camere din orice bloc comunist. Suprafata cumulata a 60.000 de apartamente din cele in care traiesc cei mai multi romani. Intelegem despre ce vorbim?


Citeste si: FURT INCREDIBIL. Schema socanta prin care Dragnea a sterpelit o insula si un brat al Dunarii | EDITORIAL VIDEOA doua minciuna gogonata a lui Dragnea: Pentru toate baltile s-a facut la fel

 

Dranea si-a mai prostit sustinatorii, pe cei mai naivi si lipsiti de inteligenta dintre ei, ca nu e nimic special cu domeniul de pescuit Belina pentru ca toate baltile din Romania sunt administrate de firme private.

Asa este, aproape toate baltile de pescuit sunt administrate de firme private.

Baltile, nu milioane de metri patrati din Dunare. De asemenea, pentru niciuna dintre baltile administrate de firme private nu s-a apucat ditamai Guvernul Romaniei sa emita hotarari ilegale care schimba geografia Dunarii.

Nu exista vreo ”balta” din Romania care sa faca obiectul vreunui efort guvernamental similar cu cel din afacerea Belina.

Mai departe, sunt mii de balti de pescuit in Romania, dar numai pe domeniul de pescuit de la Belina si-a dus Dragnea doi sefi de guverne PSD. Numai la Belina l-a dus Dragnea pe Grindeanu sa prinda stiuci.

Numai la Belina a fost rasfatat Victor Ponta la intalnirile de taina cu Liviu Dragnea.
A treia minciuna gogonata a lui Dragnea: Sunt un tata speriat ca ii este luat copilul

 

Liviu Dragnea acuza procurorii DNA ca ii hartuiesc ”copilul” si pozeaza in parinte speriat de ceea ce ar putea sa pateasca odrasla iubita.

Este interesant ca Dragnea nu a avut vreo spaima cand si-a bagat beizadeaua, ca intopus, in toate afacerile prin care a parazitat si devalizat TelDrum sau alte proprietati ale judetului Teleorman. Fiul lui Dragnea este asociat in afaceri cu administratorii TelDrum.

Sunt atat de multe legaturi oficiale, existente la Registrul Comertului, intre cei care controleaza TelDrum si firmele clanului Dragnea incat ramai masca daca faci o verificare sumara.


VIDEO: Protest #REZIST la sediul PSDCine il mai sustine pe Dragnea

 

Treaba este foarte simpla, in aceste conditii. Uluitor de simpla. Daca nu avea nicio legitura cu TelDrum si Belina, Dragnea nu avea motiv sa faca scandal. A facut un scandal monstru, din momentul anuntului DNA ca ancheteaza afacerea Belina.

Scandalul pe care il face infractorul-sef al PSD e dovada cea mai clara ca TelDrum e firma lui, controlata prin afaceristi proxy si ca insula Belina e fix domeniul lui personal de pescuit.

Asta dincolo de faptul ca tot Teleormanul stie acelati lucru.

Dincolo de faptul incontestabil ca Ponta si Grindeanu au fost dusi pe insula Belina la intalniri de taina si pescuit cu Dragnea.

Dincolo de faptul indubitabil ca fiul lui Dragnea este asociat cu administratorii TelDrum in tot felul de firme.

Dincolo de faptul cert si imposibil de ascuns ca aproape toate proprietatile clanului Dragnea au fost candva ale statului, preluate de baron prin, ati ghicit, TelDrum.

Chiar nu urmaresc sa jignesc pe nimeni si imi pare rau daca se simt vizati sustinatorii de buna-credinta ai PSD, oamenii onesti care cred in social-democratie si pentru asta sustin acest partid, dar asta e ceva ce trebuie spus public.

Numai cineva chiar foarte, foarte, foarte lipsit de inteligenta si imposibil de naiv mai poate crede ca Dragnea e o victima a procurorilor.

Desigur, ii exclud pe cei din PSD care sunt exact ca Dragnea: hoti, corupti, lipitori pe bani publici.

Numai cineva chiar foarte, foarte, foarte lipsit de inteligenta si imposibil de naiv mai poate crede ca Dragnea e o victima a procurorilor.

Adica multi dintre membrii Guvernului Tudose, multi parlamentari, secretari de stat, baroni judeteni, primari si alesi locali, cu toate neamurile lor incompetente si inculte angajate in institutii de stat numai si numai pentru ca sunt ruda sau pila unui smecher mic sau mare din PSD.

Ei stiu cine e Dragnea si il sustin pentru ca au incredere ca astfel pot sa fure si ei mai departe din Romania. Ei stiu ca pot sa faca ce vot ei cat timp infractorul Dragnea e la putere, a incalecat Justitia si controleaza tara.
Mai mult despre: , , , , , , , , ,

Comentarii: