Dragnea, atac violent, primele semne ale dictaturii. Contesta dreptul a doi cunoscuti jurnalisti de a se exprima liber: „De unde are casa de 900.000 de euro?”

news

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a atacat, joi, extrem de violent pe doi jurnalisti celebri, care au scris deseori despre planurile sale de a dostruge justitia. El este indignat ca jurnalistii si-au permis sa spuna „cine trebuie arestat”.

Jurnalistii vizati de Liviu Dragnea sunt Dan Turturica (Digi24) si Dan Tapalaga (hotnews.ro)

„Domnul Turturica se vaita ca exista un plan pe care l-as fi gandit eu pentru a distruge institutiile fundamentale ale statului. Mai era un alt domn, Tapalaga. Nu prea le-am pronuntat numele pana acum. Spunea ca sta cu dintii infipti in gatul nostru. Eu am constat ca, in ultimii ani, domnul Tapalaga si altii vor sa stea cu dintii in gatul justitiei. Dumnealor au vrut, s-au autodesemnat ca oamenii care vor sa coordoneze justitia. Si acum mai fac asta, prin tot felul de editoriale. Cearta judecatori, procurori, merg la ambasade si se plang cand au o problema. Nu imi dau seama de ce trebuiau sa mearga acolo. Se considera repere morale. Ar fi interesant ca Turturica sa explice cum si-a facut o casa de 8-900.000 de euro. Care este reteta de succes pentru a avea o asemenea proprietate in Romania. Am vorbit cu foarte multi jurnalisti care sunt curiosi sa afle cum a reusit. Fiecare vrea o chestie de acest fel”, a atacat Dragnea intr-un interviu pentru DC News.

Dan Turturica a scris zilele trecute ca fostul ofiter SRI Daniel Dragomir este folosit de Dragnea pentru a ajunge la George Maior, pe care il vede ca pe o amenintare la pozitiei sale.

„Chiar daca acum tinta lui Dragomir pare a fi acum Florian Coldea, pe masura ce comisia va incepe sa ceara informatii si sa adune probe investigatia ar putea sa loveasca cel putin la fel de tare in fostul director al SRI. Motivul:┬áDragnea crede ca Maior unelteste pentru a-i lua locul in fruntea PSD, dupa ce va fi scos pe tusa de o noua investigatie a DNA”, sustine Turturica.

Citeste si: Scopul urmarit de Dragomir este dat in vileag. Fostul SRI-ist este folosit de Dragnea pentru a-l lichida pe cel care vrea sa-i ia locul in fruntea PSD

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: