politica

Dragnea, atacat pe neasteptate de un puternic baron PSD inainte de congres: „Oricine are o condamnare, are si o problema, sa fim seriosi”

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat luni, intrebat daca secretarul general al PSD, Marian Neacsu, ar fi un posibil candidat la functia de presedinte executiv, in conditiile in care acesta are o condamnare definitiva, ca „oricine are o condamnare, are si o problema”. Reamintim ca si Liviu Dragnea are o condamnare definitiva la doi ani de inchisoare cu suspendare.

„N-am auzit pana acum de vreo candidatura ca presedinte executiv a domnului Neacsu. Sigur, unele organizatii si-au exprimat sustinerea sau ideea de a sustine si de a propune, dar nu s-a discutat despre acest lucru”, a spus Buzatu.

Intrebat daca Marian Neacsu poate candida la functia de presedinte executiv, in conditiile in care acesta are o condamnare definitiva, el a raspuns: „Oricine are o condamnare, are si o problema, sa fim seriosi”.

Neacsu este considerat „mana dreapta” alui Dragnea in PSD.

In februarie 2016, Marian Neacsu a fost condamnat definitiv, de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, la 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese din motiv ca si-a angajat fiica la biroul parlamentar. Dupa ce a fost condamnat, Neacsu nu a mai candidat pentru un al treilea mandat, dar a ramas secretarul general al PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Mii de protestatari la un nou miting impotriva lui Viktor Orban. Peter Magyar, prima amenintare serioasa la adresa premierului Ungariei

Mii de maghiari au protestat impotriva premierului nationalist Viktor Orban, duminica, in cadrul unui miting…

7 ore ago

Televiziunea Al Jazeera, inchisa in Israel. Conducerea postului va apela la ajutorul organizatiilor si instantelor internationale

Furnizorii israelieni de televiziune prin satelit si cablu au suspendat televiziunea din Qatar, Al Jazeera.…

13 ore ago

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

13 ore ago

Karl Nehammer vrea teste ADN pentru imigrantii care incearca sa-si reunifice familiile in Austria. Opozitia considera masura drept electorala si populista

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN in cazul rudelor persoanelor care beneficiaza…

11 ore ago