Dragnea da in icter. Stefan Banica jr., alaturi de unul dintre cei mai activi protestatari #Rezist. Atentie la mesajul de pe tricou

news

Popularul cantaret Stefan Banica jr. s-a fotografiat, pe aeroportul din Praga, impreuna cu Marian Raduna, unul dintre cei mai activi protestatari #Rezist. De altfel, Raduna purta un tricou cu celebrul mesaj preluat de pe placuta suedeza.

„Stiti voi. Multa Uniune iEuropeana PSD”, a comentat Raduna fotografia in care apare alaturi de Stefan Banica.

In urma cu o saptamana, Stefan Banica jr. a avut, in timpul spectacolului de 8 Martie din Bucuresti, un mesaj dur fata de actuala guvernare. ”Multumim pentru cea mai proasta guvernare din ultimii 100 de ani”, a declarat Stefan Banica Jr., potrivit unui jurnalist realitatea.net, prezent la spectacol. Acest mesaj a fost transmis inainte de a canta melodia ”Vorbe in vant”.

Dupa ce a rostit aceste cuvinte, cei peste 2.000 de oameni aflati in sala s-au ridicat si l-au aplaudat indelung.

Un alt participant la concert a scris, pe Facebook, ca momentul s-a ”ridicat la nivelul gravitatii a ceea ce se intampla in societate”.

”La cate lucruri grave s-au petrecut astazi in Romania mi-a fost rusine sa dau check in la Circ, la concertul lui Stefan Banica. A existat insa un moment care s-a ridicat la nivelul gravitatii a ceea ce se intampla in societate: Banica, de regula foarte neutru pe scena, a izbucnit in fata spectatorilor: “Nu am avut in ultima suta de ani guvern mai incapabil decat acesta”. Aplauzele prelungite ale intregii sali m-au uns pe suflet”, a scris Daniel Klinger.

Mai mult despre: ,


Comentarii: