news

Dragnea, mincinos patologic. Parchetul General si DIICOT neaga ca seful PSD a depus plangere penala impotriva lui Mircea Marian

Realitatea TV anunta ca Liviu Dragnea a mintit cand a declarat ca a depus plangere penala pe numele jurnalistului Mircea Marian.  Postul a trimis solicitari oficiale catre Parchetul General si DIICOT, insa aceste doua institutii au negat ca exista vreo plangere a lui Dragnea contra jurnalistului.

UPDATE Plangerea a fost depusa la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti insa a fost respinsa, lucru pe care Dragnea il stia cand s-a plans ca nu mai are incredere in Parchetul General.

„Realitatea Tv/ Ionela Arcanu au anuntat ca parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti a respins plangerea lui Dragnea impotriva mea. Dragnea stia ca parchetul i-a respins sesizarea dar, acum cateva zile, s-a plans la Antena 3 ca nu mai are incredere in institutiile statului pentru ca parchetul nu i-a dat nici un raspuns. Mintea fara rusine”, a scris Mircea Marian pe Facebook.

In februarie 2017, seful PSD a anuntat ca a depus la Parchetul General o plangere penala impotriva lui Mircea Marian pentru ca jurnalistul i-a dezvaluit pe Facebook adresa la care locuia in acel moment. In plangere, Dragnea il acuza pe Mircea Marian de opt infractiuni grave: Instigare publica, instigare la savarsirea infractiunii de atentat care pune in pericol securitatea nationala, instigare la infractiunea de violare de domiciliu – forma agravata, instigare la savarsirea infractiunii de ultraj, infractiunea de incitare la ura sau discriminare, infractiunea de instigare la tulburarea ordinii si linistii publice, infractiunea de a fi savarsit actiuni impotriva ordinii constitutionale si instigare / autorat la savarsirea infractiunii de agresiune impotriva santinelei.

Parchetul General neaga insa ca Dragnea a si depus aceasta plangere:

Recent, intrebat de ce nu a depus plangere penala in cazul „tentativei de asasinat”, Dragnea a declarat ca nu mai are incredere in Parchetul Generel deoarece procurorii nu au facut nimic in cazul plangerii contra lui Mircea Marian.

”Eu aveam informatia ca s-a deschis un dosar. Informatia asta poate sa fie corecta sau nu, eu asa am auzit. Nu am dat foarte mare importanta faptului ca s-a deschis un dosar si s-a clasat. Daca informatia mea a fost corecta probabil ca o institutie va spune, pentru ca eu n-am sesizat pe nimeni. Eu n-am avut incredere sa ma duc sa fac nicio sesizare.

Va dau un exemplu: eu i-am facut o plangere, in 2017, domnului Mircea Marian si pana astazi nu am primit nimic. Pai insemna ca fac degeaba. De ce sa mai fac eu o sesizare la Parchet? Ei nu mi-au dat pana azi niciun raspuns, nici ca ii intereseaza, nici ca ii intereseaza. De ce nu s-a intamplat nimic cu acea sesizare pe care am depus-o eu la adresa domnului Mircea Marian? In momentul in care eu am facut o plangere penala impotriva unui om care a facut publica adresa mea si a incitat oamenii sa vina peste mine si ei nu au facut nimic, atunci ce incredere sa mai am eu”, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Masinaria de razboi a lui Putin incepe sa scartaie: pentru prima oara din 1999, Gazprom a raportat o pierdere neta de aproape 7 miliarde de dolari pe 2023

Gazprom, gigantul energetic controlat de stat din Rusia, a fost pe minus anul trecut pentru…

4 ore ago

Hitler ar fi fost invidios: 83% dintre rusi isi exprima totala incredere ca Vladimir Putin „face treaba buna”

Increderea publicului rus in conducerea presedintelui Vladimir Putin a crescut cu 4 puncte procentuale (p.…

36 de minute ago

Viktor Orban anunta ca Ungaria isi va spori cheltuielile militare daca razboiul din Ucraina se va prelungi si in 2025

Ungaria va fi nevoita sa-si sporeasca cheltuielile militare si in anul urmator daca razboiul din…

O oră ago

Planeta maimutelor: „bandele de macaci” din Thailanda au luat cu asalt strazile unui oras turistic, distrugand afisele care cer alungarea lor – VIDEO

Intr-un oras thailandez, macacii au devenit o problema politica inflacarata si manifesta atitudini aproape umana,…

4 ore ago

Las-o, ba, ca merge asa: craterul adanc de 15 m de la Slanic ar fi trebuit astupat azi-noapte, dar nu a venit nimeni sa-l astupe

E stare de alerta extrema in orasul Slanic Prahova. Surparea masiva produsa acum o saptamana…

2 ore ago