Dragnea nu are nicio scapare. Timmermans, un nou mesaj dur pentru seful PSD, va verifica daca se tine de cuvant

politica

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, afirma intr-un interviu pentru Politico ca se va asigura, in perioada  urmatoare, ca Liviu Dragnea sa se tina de promisiunile pe care i le-a facut la Madrid in legatura cu respectarea statului de drept.

El a mentionat ca a fost ”foarte strict si foarte clar” in intalnirea cu Liviu Dragnea si ca va urmari ca acesta sa isi respecte promisiunile. ”Vrea sa discute cu noi, nu vrea sa paraseasca familia socialistilor, vrea ca posibilele neintelegeri sa fie rezolvate. In urmatoarele saptamani vom vedea daca putem face asta”, a spus Timmermans.

Timmermans insa nu pune mare baza pe spusele sefului PSD: „Totodata, nu stiu daca Dragnea chiar crede ceea ce spune”. Timmermans a mai spus ca a auzit ca Dragnea ar fi spus presei romane ca toate problemele au fost deja rezolvate, dar ”din pacate nu e asa”.

Citeste si: Timmermans i-a pus cruce, sfarsitul unui bisnitar ajuns mult prea sus. Dragnea are doua variante, ambele il duc la groapa

O reactie foarte dura a avut si seful grupului europarlamentarilor socialisti, Udo Bullmann. Acesta spune ca i-a reprosat lui Dragnea deschiderea unui dosar penal lui Timmermans. ”L-am confruntat pe Dragnea in legatura cu investigatia penala impotriva lui Timmermans. E absurd, fireste ca a trebuit sa discutam despre asta… Am fost clari: cine vrea sa fie parte din familia noastra trebuie sa respecte statul de drept”, a declarat Bullman pentru Politico.

Mai mult despre: ,

Comentarii: