actualitate

Dragnea nu e singurul cu povesti cu asasini: 200-300 de lideri ai PSD au fost amenintati cu moartea

Scenariile de Hollywood prezentate de Liviu Dragnea, in care viata i-a atarnat de un fir de ata cand asasinii i-au facut un semn cu degetul, le-au dat curaj si altor pesedisti sa-si impartaseasca in spatiul public povestile.

Asa se face ca am aflat ca sute de lideri ai PSD, mai mici sau mai mari, mai din teritoriu sau din structurile centrale, se confrunta cu amenintari cu moartea. O spune nimeni altul decat deputatul Catalin „Mitraliera” Radulescu, care acum doua saptamani transmitea oricui e impotriva social-democratilor ca va fi calcat pe cap.

„Sunt peste doua, trei sute de lideri ai PSD care au fost amenintati cu moartea. Si eu si familia mea am fost amenintati cu moartea”, a povestit, la Digi24, Catalin Radulescu.

Si vicepresedintele PSD Gabriel Zetea a inceput sa stranga dovezi, astfel ca face „print screen-uri cu acele postari care reprezinta amenintari si care vorbesc despre moartea mamei mele sau moartea fetitei mele”.

Nu stim insa motivul pentru care colectioneaza astfel de mesaje pentru ca, intrebat daca va depune plangere, a spus: „Suta la suta nici nu o sa depun plangere, Doamne fereste, impotriva cuiva”.

Amenintare cu moartea ar fi primit si europarlamentarul Dan Nica, pentru ca a cerut comisie de ancheta pentru declaratiile presedintelui Klaus Iohannis despre protestul din 10 august. Nu o spune insa eurodeputatul, ci nimeni altul decat ministrul Apararii, Mihai Fifor: „Nu mi se pare normal ca intr-o tara europeana, in Romania secolului XXI, sa poata sa existe astfel de chestiuni in care un coleg europarlamentar, pentru o luare de pozitie, sa fie amenintat cu moartea”.

Cum sunt aliati, se pare ca mesajele s-au raspandit ca ciuma si pe paginile de Facebook ale colegilor de la ALDE.

„Injuraturi ca la usa cortului, ca la marginea lumii civilizate. Sa stiti ca nu exista politician, sa spunem adversar al USR, care sa nu primeasca astfel de amenintari. Trimiteri la cimitire, la familie, la tot ce se poate”, s-a plans si deputatul ALDE Andrei Gerea, tot la televiziunea citata.

Fostul premier Victor Ponta a povestit ca si el a primit mesaje de amenintare pe telefon sau pe retelele sociale, dar a informat imediat SPP, care a verificat acele amenintari si s-a dovedit ca nu au fost chestiuni cu „adevarat primejdioase”. Acum insa nu doar Dragnea si Tariceanu, dar si tot Guvernul a renuntat la serviciile SPP, dupa ce Dragnea s-a aratat convins ca seful institutiei, Lucian Pahontu, ar fi unul dintre pilonii principali ai statului paralel. Dragnea nu a reusit insa, in tot acest timp, sa prezinte o dovada care sa-i sustina spusele.

Urmareste-ne si pe:
Speranta Erhan

Share
Published by
Speranta Erhan

Recent Posts

Bancile europene care au ramas in Rusia si-au triplat profiturile. Banca Centrala Europeana intervine si le cere sa plece pentru a evita sanctiunile SUA

Banca Centrala Europeana (BCE) indeamna bancile sa paraseasca piata rusa cat mai repede posibil, avand…

23 de minute ago

Sondaj comandat de PNL. Burduja anunta ca a trecut pe locul 3: „Sunt la 7% distanta de locul 1”

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Sebastian Burduja, a transmis pe grupurile interne ale PNL rezultatele…

2 ore ago

Mister vechi de 4.000 de ani, descifrat: Cum au fost construite piramidele din Giza. Ce arata imaginile din satelit

Se crede ca un brat al Nilului recent descoperit, ascuns sub nisipul desertului si sub…

25 de minute ago

Elon Musk oficializeaza trecerea de la Twitter la „X.com”. Acesta va furniza si servicii financiare

Schimbarea de identitate a Twitter este completa. Miliardarul american Elon Musk a anuntat vineri, pe…

21 de minute ago

Ignorand total faptul ca Rusia este stat agresor, China acuza SUA ca ar fi „direct responsabile de crearea si amplificarea crizei ucrainene”

Statele Unite sunt direct responsabile pentru crearea si dezvoltarea crizei ucrainene pana la stadiul actual,…

2 ore ago