Categories: news

Dragnea, prima reactie in dosarul Belina: ”Nu se limiteaza la mine, vor sa-mi ia si copilul!”. Ce are de gand sa faca

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut, duminica seara, o prima reactie in cazul actiunii DNA legata de dosarul Belina. Dragnea a promis ca va merge pana la cata cu legile justitiei, care vor fi adoptate in curand in Parlament.

”Mi se pare un al doilea atac violent la guvern, ca e o HG care face parte din categoria celor de la transfer de proprietate din public la public, pe cinci ani. E un transfer nu catre un privat, ci catre o institutie publica, la Consiliul judetean.

Ieri, am aflat ca un mare concern doreste sa fac o investitie mare in Romania si are nevoie de un mare transfer de teren. Dar cine va mai face?”, a spus Liviu Dragnea.

”Este vorba de o suprafata de teren plina de balarii, care are si niste balti. Aceasta proprietate a fost transferata de la domeniul public al statului la domeniul public al Teleorman. Suprafata apartinea statului si era administrata de Apele Romane si a fost trecuta la Consiliul Judetean Teleorman si administrata de Consiliul Judetean Teleorman”, a adaugat Dragnea.

El a spus ca DNA nu urmareste sa-l distruga doar pe el ci intregul PSD.

”Dosarul este o fictiune, dar are consecinte reale. Doua doamne ministru foarte importante, iar miza nici macar nu cred ca mai sunt eu. Miza cred ca e PSD”, a spus seful PSD.

”Am primit tot felul de informatii in weekendul asta, ca vor sa ajunga si la fiul meu. Este o lupta intre abuz si democrati, intre metode de politie politica si metode democratice”, a mai aratat Dragnea.

El a promis ca nu da inapoi si ca va merge pana la capat cu legile justitiei.

”Asteptam sa vina avizul de la CSM pe legile justitiei, sa il dezbatem si sa-l adoptam. Este un proiect foarte important, cu legea raspunderii magistratilor bine stabilita, dar si cu componenta de protectie a magistratilor (…) Noi, in Parlament, nu cedam nici macar un pas, in ciuda tuturor presiunilor care se fac asupra noastra”, a mai spus Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Intalnirea lui Iohannis cu Biden, ce a discutat cu presedintele SUA despre trimiterea de rachete Patriot catre Ucraina: „Este inacceptabil sa ramana Romania fara aparare antiaeriana”

Presedintele american Joe Biden l-a laudat marti pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pentru lidershipul sau…

5 ore ago

O chitara detinuta de Prince ar putea aduce 600.000 de dolari la licitatie

Una dintre chitarele lui Prince, folosita de regretatul muzician pe scena la apogeul carierei sale…

14 ore ago

Tupeul clanului Doldurea. Patronul statiei GPL a depus plangere penala impotriva a trei comandanti ai pompierilor

Casa de avocatura care ii reprezinta pe patronii statiei GPL de la Crevedia a anuntat,…

12 ore ago

Ciocniri intre politie si protestatarii pro-palestinieni la Amsterdam

Mii de persoane au marsaluit, marti, in capitala Tarilor de Jos, la o zi dupa…

13 ore ago