Categories: politica

Dragnea primeste inca o lovitura, acum chiar de la un europarlamentar PSD: „Il dau in judecata, am pregatit toate documentele”

Europarlamentarul Catalin Ivan a anuntat, luni, ca il va da in judecata pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, pentru declaratiile repetate in care afirma ca Ivan nu ar fi membru al formatiunii social-democrate.

„Am incercat toate posibilitatile, am mers pe cale statutara, am trimis solicitari, n-am primit raspuns. Tot timpul vin lideri, spun in spatiul public ca eu n-as fi membru, dar nu prezinta niciun document. In acest moment nu exista alta solutie pentru a inchide acest subiect odata pentru totdeauna, decat sa merg in instanta. Am pregatit toate documentele, am vorbit cu avocatii si vom obtine o decizie in instanta, astfel incat sa inteleaga si Liviu Dragnea, si toata lumea ca nu te poti juca cu declaratiile publice”, a declarat Catalin Ivan in fata sediului PSD.

El a venit dimineata la sediul PSD pentru a depune mai multe documente care atesta, sustine acesta, ca inca mai este membru al partidului.

Ivan considera ca prin declaratiile facute de liderii PSD i-a fost afectata imaginea si activitatea in Parlamentul European.

„Eu cred ca e un ultim gest pe care pot sa-l fac pentru ca aceasta minciuna, deja care se rostogoleste (…), sa fie inchisa odata pentru totdeauna. Deocamdata ma indrept impotriva lui Liviu Dragnea, dar, sigur, las o lista deschisa pentru toti cei care vor mai face astfel de declaratii”, a mai spus Ivan.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Aflat intr-o vizita oficiala in Serbia, Xi Jinping declara: „China nu va uita niciodata bombardarea de catre NATO a ambasadei chineze din Belgrad”

China nu va uita niciodata atacul aerian al NATO din 1999 asupra ambasadei chineze din…

11 minute ago

Sapte tari din UE vor participa la inaugurarea lui Putin, inclusiv Franta. 20 de tari o boicoteaza

Nu toate statele membre ale Uniunii Europene au decis sa ignore asa-zisa inaugurare a lui…

10 minute ago

Surpriza, a fost anulat primul zbor spatial cu echipaj al Boeing Starliner cu putin timp inainte de lansare. Astronautii erau legati in scaune si gata de decolare

Primul zbor cu echipaj al navei spatiale Boeing Starliner a fost anulat surprinzator cu aproximativ…

12 minute ago

Comisarul european Thierry Breton cere industriilor de aparare din UE sa treaca la modul „economie de razboi” pentru a ajuta Ucraina

Comisarul european pentru industrie, Thierry Breton, a anuntat ca va facilita tranzitia industriilor europene catre…

15 minute ago

De teama unui atac, rusii nu mai folosesc podul Kerci pentru aprovizionarea fronturilor din Ucraina, releva imaginile din satelit

Moscova a trecut la utilizarea rutelor terestre din estul anexat al Ucrainei pentru a-si aproviziona…

O oră ago