politica

„Dragnea i-a promis lui Orban ca va include Romania in aceasta alianta contra Vestului”. Ponta, noi dezvaluiri. Seful PSD vrea sa schimbe orientarea tarii

Victor Ponta l-a acuzat, luni, pe presedintele PSD, LIviu Dragnea, ca i-a promis premierului Ungariei, Viktor Orban, ca Romania se va alatura tarii sale in ofensiva impotruva Occidentului. Orban a avut, duminica, un discurs exrem de dur la adresa Vestului.

„Cu acest discurs antieuropean si extrem de conservator nu sunt de acord. Vad ca l-a preluat si domnul Dragnea, care spune ca este un de de Viktor Orban de Romania. Domnul Dragnea i-a promis lui Orban ca va include Romania in aceasta alianta contra Vestului. Serios, astea sunt problemele? Ce, ne-a taiat Europa salariile? Le-a taiat taiat domnul Dragnea. Ne vand gazul musulmanii? Nu, domnul Dragnea l-a vandut. Cand nu vrei sa raspunzi pentru greselile tale dai vina pe altii.

Am vazut ca este prieten cu Bibi Netanyahu. N0am inteles e a castigat Romania din prietenia cu Bibi Netanyahu decat ca probabil trebuie sa le vindem Hidroelectrica sau ce mai avem”, a declarat Victor Ponta.

Premierul conservator al Ungariei, Viktor Orban, a declarat duminica, intr-un discurs in care a facut bilantul perioadei de cand se afla la putere, inceputa in 2010, ca politica din tara sa a scapat de „euro-bla-bla”, de „liberalismul pedant” si de corectitudinea politica, potrivit agentiei de presa MTI.

El a sustinut ca Occidentul a “deschis calea catre declinul culturii crestine … si catre expansiunea Islamului”, in timp ce guvernul sau a “prevenit revarsarea dinspre sud a lumii islamice”.

“Suntem printre cei ce cred ca ultima sansa a Europei este Crestinatatea … Daca sute de milioane de oameni vor fi lasati sa se mute spre nord, va fi o presiune enorma pe Europa. Daca toate acestea vor continua, in marile orase ale Europe va fi o majoritate musulmana”, a declarat premierul ungar.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Ovidiu Albu

Share
Published by
Ovidiu Albu

Recent Posts

Decizie stupefianta a Tribunalului Vaslui: mai multe inregistrari DNA din dosarul lui Buzatu au fost anulate. Chiar si inregistrarile cu denuntatorul Farmazon

Tribunalul Vaslui a decis, luni, ca mai multe inregistrari cu discutiile dintre baronul PSD Dumitru…

11 ore ago

Paris: Gerard Depardieu a fost interogat la sediul politiei pentru acuzatii de agresiune sexuala

Gerard Depardieu a fost retinut, luni, pentru interogatoriu, de politia franceza, cu privire la noi…

12 ore ago

Crucea Rosie decide sa nu suspende filiala rusa, in ciuda presupuselor legaturi cu masina de razboi de la Kremlin

Federatia Internationala a Societatilor de Cruce Rosie si Semiluna Rosie (IFRC) a decis sa nu…

12 ore ago

Experiment esuat in Columbia Britanica: dezincriminarea posesiei de droguri oprita, deoarece produce „frustrare” si „dezordine”

Columbia Britanica a oprit, brusc, dezincriminarea detinerii anumitor droguri ilicite, invocand frustrarea si „dezordinea” crescanda…

12 ore ago