Categories: politica

Dragnea si Tariceanu, batjocoriti pana si de Antena 3: „Mi se pare o gafa impardonabila. Zici ca sunt orfanii de la metrou”

Realizatorul Antena 3 Radu Tudor a comentat dur absenat liderilor PSD si ALDE de la ceremonia de investire, la Cotroceni, a celor trei noi ministri. „Este un protest reusit la adresa inteligentei politice”, i-a atacat Tudor pe Dragnea si Tariceanu.

Cei trei ministri au depus juramantul in absenta propriului lider de partid, Liviu Dragnea, care a anuntat ca nu mai merge la Cotroceni pana „dupa alegerile prezidentiale”. De la ceremonie a lipsit si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu.

Ceremonia a avut loc intr-o atmosfera glaciala si a durat mai putin de zece minute.

„Astia zici ca sunt orfanii de la metrou, Prin  anii ’90 erau unii care se leganau: ‘pe mine nimeni nu ma vrea’.  Sa nu girezi tu conducere de partid aceasta numire mi se pare o gafa impardonabila.

Este un protest reusit la adresa inteligentei politice. Noi nu ne sustinem proprii poameni despre care noi spunem ca sunt buni. A fost o imagine atat de stanjenitoare, de mult n-am mai vazut asa ceva”, comentat Radu Tudor.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretele privind numirea lui Paul Stanescu in functia de viceprim-ministru si ministru al Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene, a lui Felix Stroe ca ministru al Transporturilor si a lui Marius Nica — ministru delegat pentru Fonduri Europene.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Mii de protestatari la un nou miting impotriva lui Viktor Orban. Peter Magyar, prima amenintare serioasa la adresa premierului Ungariei

Mii de maghiari au protestat impotriva premierului nationalist Viktor Orban, duminica, in cadrul unui miting…

4 ore ago

Televiziunea Al Jazeera, inchisa in Israel. Conducerea postului va apela la ajutorul organizatiilor si instantelor internationale

Furnizorii israelieni de televiziune prin satelit si cablu au suspendat televiziunea din Qatar, Al Jazeera.…

10 ore ago

Noile „linii rosii” ale NATO. Occidentul va trimite trupe in Ucraina daca Rusia ataca si Republica Moldova

NATO a stabilit cel putin doua "linii rosii" care ar putea duce la o interventie…

10 ore ago

Karl Nehammer vrea teste ADN pentru imigrantii care incearca sa-si reunifice familiile in Austria. Opozitia considera masura drept electorala si populista

Cancelarul austriac Karl Nehammer vrea efectuarea de teste ADN in cazul rudelor persoanelor care beneficiaza…

8 ore ago