Dragnea si Tariceanu sa ia aminte. Mesaj de forta al lui Iohannis de la Bruxelles: „Voi face totul, absolut tot ce poate face un presedinte pentru a pastra lucrurile asa”

politica

Presedintele Klaus Iohannis, a declarat, dupa intalnirea cu inalti oficiali ai Comisiei Europene, ca va face „totul, absolut tot ce tine de un presedinte pentru a pastra independenta justitiei”.

„Am discutat evident si despre Romania, a existat un interes proportional si despre evenimentele de acasa, inclusiv desre justitie. Totul a fost intr-o nota pozitiva, pe care o apreciez. (…) Personal sunt hotarat si convins ca voi reusi ca aceste dicutii sa se termine cu legi care vor fi imbunatatite, care vor fi folosite practic. Cel mai important obiectiv ramane acelasi: independenta justitiei romanesti este intangibila, este o chestiune in care ma voi implica tottal. Ma voi implica total si voi face tot, absolut tot ce poate face un presedinte pentru a pastra lucrurile asa”, a declarat Iohannis.

Citeste si: Iohannis anunta de la Bruxelles ca penalii nu au nicio sansa sa impuna modificarile la legile justitiei: „Pentru asta eu ma agit destul de mult, se vede, nu se vede, e partea a doua”

Presedintele Klaus Iohannis se afla miercuri la Bruxelles, unde are intalniri cu presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, si cu presedintele Consiliului European, Donald Tusk, iar pe agenda discutiilor se afla inclusiv modificarile la legile justitiei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: