politica

Dragnea sustine ca nu a dorit-o premier pe Dancila: „Prima varianta a fost Carmen Dan, Ionel Arsene a insistat sa mergem cu Viorica Dancila”

Fostul presedinte al Partidului Social Democrat Liviu Dragnea a afirmat ca Viorica Dancila a ajuns premier la propunerea lui Ionel Arsene, presedintele Consiliului Judetean Neamt, propunerea initiala fiind pentru Carmen Dan.

Liviu Dragnea a fost intrebat, duminica, la Kanal D, daca Viorica Dancila a fost aleasa premier de catre logodnica sa, Irina Tanase.

“Nu. Ma gandeam sa nu raspund la intrebarea asta ca imi produce asa o stare neplacuta. Pot sa spun acum pe scurt istoria cum s-a nascut ca si premier doamna Viorica Dancila.

Eram intr-o seara de dinaintea Comitetului Executiv de a doua zi dupa ce isi daduse demisia Mihai Tudose, era mai multi colegi si am rugat sa facem o lista scurta cu niste potentiali prim-ministri. Un coleg a insistat in permanenta ca pe acea lista sa fie trecuta si Viorica Dancila, este un om pe care cred ca il cunoasteti, domnul Ionel Arsene, acum e presedinte de Consiliu Judetean la Neamt. A insistat intr-una.

In final, dupa cateva ore de discutie, am ajuns toti la concluzia ca a doua zi o sa propunem colegilor din Comitetul Executiv National ca si varianta pe Carmen Dan. Au plecat toti si cu totul intamplator domnul Ionel Arsene a mai ramas, insistand totusi sa mergem cu Viorica Dancila. Sigur ca decizia finala de propunere nu a fost a lui, a fost a mea. Ne-am despartit pe la 3 dimineata, la 5 si ceva m-am trezit si am tot analizat, in sfarsit, am ramas cu ideea Viorica Dancila”, a afirmat Dragnea, citat de news.ro.

El a precizat ca Irina Tanase nu a avut legatura cu acest lucru.

“Nu are nicio legatura Irina Tanase cu asta. Minciunile astea s-au mai spus ca ea trimitea mesaje. Cui naiba trimitea mesaje? (…) Ea nu imi zicea nimic despre politica deoarece stia ca nu pot lasa condus de o femeie in politica, de femeia cu care traiesc”, a precizat fostul lider PSD.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Autoritatile isi solicita documentele si studiile geotehnice legate de situatia din Slanic, Prahova. Termen: 48 de ore

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova a cerut Consiliului Judetean Prahova, Primariei Slanic, Societatii…

13 ore ago

Lovituri cu drone si rachete ale Hezbollah, in nordul Israelului. Pro-iranienii lanseaza zilnic atacuri pentru a sustine Hamas

Miscarea libaneza pro-iraniana Hezbollah a anuntat ca a vizat sambata, 27 aprilie, doua pozitii militare…

13 ore ago

O vedeta irakiana de pe TikTok a fost impuscata in fata casei sale din Bagdad

Un barbat pe o motocicleta a impuscat mortal un influencer cunoscut sub numele de Om…

13 ore ago

Printul, complotistii si potentialul puci: In Germania incepe procesul extremistilor care planuiau o lovitura de stat

Una dintre cele mai mari actiuni in justitie din istoria Germaniei urmeaza sa inceapa luni…

13 ore ago

Un jurnalist al Forbes Rusia, arestat pentru difuzarea de „informatii false”. Acesta a scris despre civilii ucisi in Bucea

Un jurnalist al editiei ruse a revistei Forbes, Serghei Mingazov, a fost arestat sub acuzatii…

13 ore ago