Dragnea tine sa isi arate muschii si baga spaima in ministri. Ce spune despre remanierea guvernului

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, referitor la o posibila remaniere in Guvernul Grindeanu, ca nu-si doreste sa plece nimeni, dar ca o decizie in acest sens se va lua dupa ce se va afla rezultatul evaluarii la care a fost supus Executivul.

„Este o evaluare a actului de guvernare atat pe domenii, cat si in ansamblu. (…) Sper sa gasim cele mai bune variante ca Guvernul sa functioneze in continuare la o cota cat mai ridicata. Le-am tot zis colegilor din Guvern sa fie mai atenti la comunicare, in special lui Viorel Stefan. Eu nu vreau sa plece nimeni din Guvern, nici premierul, nici ministrii. Dar sa vedem ce iese la evaluare”, a spus Liviu Dragnea.

El a adaugat ca s-a “inflamat foarte mult o problema care inca nu exista” si ca nu vede de ce cineva ar fi “speriat de aceasta evaluare”.

Referitor la forma finala a Legii salarizarii, seful social-democratilor a anuntat ca se va adresa maine in plenul Parlamentului.

„Voi vorbi maine in plen despre Legea salarizarii. Informatia este ca la medici salariile cresc cu mai mult de 100%. Cresc, nu scad, sa ne intelegem. Este o crestere etapizata. Noi facem o lege datorita careia la final sa existe o grila de salarizare simpla, clara si corecta. Trebuie sa tinem cont ca de la alegeri si pana acum au fost adoptate o serie de masuri de cresteri salariale”, a conchis Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: