politica

Dragostea fata de PSD a trecut oceanul. Bannere afisate pe o celebra arena sportiva din New York

Sloganul anti-PSD, devenit deja celebru la nivel international, a aparut chiar si pe un stadion din America, informeaza ziare.com.

Doua bannere cu un mesaj anti-PSD si unul impotriva lui Liviu Dragnea au fost afisate de cativa romani prezenti la New York pe MetLife Stadium, in timpul unei partide intre Manchester City si Liverpool. Imaginea s-a viralizat dupa ce a fost postata pe Facebook.

In ultimele saptamani mesajele anti-PSD sau anti-Guvern au fost afisate in mai multe tari. Recent, un roman a scris mesajul „Fara Penali” pe traseul pe care se desfasoara Turul Frantei, cea mai cunoscuta competitie ciclista din lume. In urma cu o saptamana, un alt roman a afisat tot la Turul Frantei un mesaj anti-PSD. Acesta a scris pe un banner „PSD Ciuma Rosie”.

In tara, diverse mesaje au fost scrise prin orase, dar si pe camp. Doi protestatari din Cluj au scris pe camp un mesaj obscen anti-PSD, iar din cauza aceasta au ajuns si la politie. Insa in urma discutiei cu oamenii legii, s-a stabilit ca mesajul ramane scris pana cand va fi lucrat terenul.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Piatra-Neamt: Tanar drogat prins de doua ori, in aceeasi noapte, la volan. Ce masuri au luat politistii

Un tanar de 22 de ani din Piatra Neamt a fost prins de doua ori,…

18 minute ago

Burduja cel viteaz: „Vreau sa vad daca Nicusor Dan are curajul sa se lupte cu mine pe argumente, il provoc la o dezbatere”

Sebastian Burduja si-a depus, sambata, candidatura la Primaria Capitalei, si a declarat cu acest prilej…

14 minute ago

Armele americane pentru Ucraina, distribuite cu trenuri care circula noaptea. Transporturile vin din Germania si trec prin Polonia

Transporturile de munitie americana sunt pe cale sa ajunga in Ucraina din Polonia, dar si…

3 ore ago

Regele Charles isi reia indatoririle publice din 30 aprilie. Presa tabloida dadea ca „disperata” situatia privind sanatatea monarhului

Regele Charles al Marii Britanii isi va relua indatoririle publice pe 30 aprilie, dupa aproape…

3 ore ago